Întrebare cu răspuns(uri)

Ce este clasa de tranzacționare Start și Plus in Orange Money?

Am întâlnit pe internet clasa de tranzacționare Start și Plus și nu știu ce înseamnă.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

In momentul deschiderii contului Orange Money, toți se încadrează in clasa de tranzactionare 1(start). Pentru încadrarea in clasa de tranzacționare 2(plus), se vor aplica măsuri suplimentare de cunoaștere a clientului (documente in plus) pentru ca pragurile sunt mai mari.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

In functie de valorile pe care intentioneaza sa le tranzactioneze, clientii pot opta pentru una dintre cele doua clase disponibile: Orange Money Start (Clasa 1) sau Orange Money Plus (Clasa 2). Daca prima varianta, Money Start, se activeaza pe loc in magazin, pentru Money Plus este necesara o validare suplimentara, care se realizeaza in maxim 3 zile de la aplicarea pentru acest serviciu.

Se poate opta pentru una dintre cele două clase disponibile: Orange Money Start (Clasa 1) sau Orange Money Plus (Clasa 2). Daca prima varianta, Money Start, se activeaza pe loc in magazin, pentru Money Plus este necesara o validare suplimentara, care se realizează in aproximativ 3 zile de la aplicarea pentru acest serviciu.Sunt servicii interesante si inovatoare oferite de Orange,

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!