Întrebare cu răspuns(uri)

Care sunt cinematografele partenere Orange film?

In care cinematograf pot merge pentru a putea folosi beneficiile Orange film? Bănuiesc ca nu toate sunt partenere.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

In atasament ai lista cu cinematografele unde poti viziona filmele dorite. Si eu am facut solicitare la Orange pentru a oferi posibilitatea mai multor clienti de a beneficia de aceasta facilitate si a integra si Cinema City. De exemplu in Braila desi in aplicatie sunt trecute vreo 2 cinematografe nu putem viziona la nici unul. Dupa parerea mea nu ar trebui oferit acest beneficiu doar clientilor din anumite orase si ar trebui marita aria de desfasurare a acestui program.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cinema Pro, Hollywood Multiplex, Movieplex România, Iris Titan și cele din rețeaua România Film (de stat), astea sunt din București.

Sa înțeleg ca doar cei din București pot beneficia de Orange film? Probabil și celelalte orașe mari unde exista respectivele cinamtografe. In majoritatea orașelor mai mici singurul cinematograf este oferit de cei de la CinemaCity.

Așa cum nu toată lumea poate beneficia de internet prin fibra de la Orange,așa nu toată lumea nu poate beneficia de Orange Film. Nu este vina noastră că trebuie să locuim într-o anumită zonă a țării. Orange trebuie să găsească o soluție în acest sens. Unora dintre clienți doar prin simplu fapt că locuiesc undeva li se oferă mai multe beneficii decât altora care locuiesc altundeva. In definitiv toți plătim nu?

Exact, Ascary. Și eu am impresia ca anumite persoane primesc anumite beneficii și facilitați doar pentru simplul fapt ca locuiesc intr-o anumită zona, mai exact in capitala sau intr-un oraș mai mare. Eu de ceva timp locuiesc in București, imi sunt la îndemâna multe lucruri, însă mi-ar plăcea sa pot beneficia de ele și când ajung in orașul meu natal care este unul mai mic.

Nu cred ca este o discriminare intre orase dar diferenta o face binenteles numarul de locuitori ai orasului respectiv si implicit numarul de abonati Orange. De asemenea Orange au in acest program si alti parteneri precum Pepsi si Cinema City. Braila are aprox 200.000 de locuitori si din acestia un anumit numar de abonati la telefonie mobila impartiti si ei intre marii jucatori de pe piata din domeniu.Probabil nu e rentabil un astfel de program raportat la un numarul de abonati existenti in orasul respectiv.

Orange ar putea incheia contracte cu toate cinematografele din tara pentru ca toti clinetii orange care vor sa mearga miercurea la film cu aceasta facilitate, sa o faca. In acest fel in toate orasele va exista Orange film si toti clientii vor fi multumiti.

Romeo aceeasi nemultumire o am si eu. Ar trebui inclus si Cinema City ca e prezent in majoritatea Mall-urilor si asa ar beneficia mai multi clienti.

Cathy te contrazic in argumente. Sa zicem ca Braila are un numar relativ mic de cetateni si n-ar fi rentabil introducerea acestui program aici. Dar ce cauta in lista Sfantul Gheorghe, Vaslui, Barlad care au intre 55 si 100 de mii de locuitori?
De ce Iasul care este al doilea oras din Romania la numar de locuitori nu este inclus in acest program?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!