Întrebare cu răspuns(uri)

Cum utilizez orange Tv Go?

Cum pot utiliza Orange TV Go?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Serviciul poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive (smartphone, tabletă sau laptop), dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

 

Cu una din următoarele oferte, ai acces la canale și filme pe smartphone și tabletă prin aplicația Orange TV Go, pe laptop pe site-ul tvgo.orange.ro și pe televizor prin aplicația Orange TV Go pentru Smart TV

 

Activează mai întâi opțiunea Orange TV Go potrivită nevoilor tale, pe numărul cu care ți-ai creat un cont online Orange. Trebuie doar să te conectezi cu datele contului tău Orange și să asociezi aici abonamentul TV. 

 

Și aici un topic despre utilizarea Orange TV Go pe troate dispozitivele https://comunitate.orange.ro/questions/2513401-cum-pot-folosi-orange-tv-pe-toate-dispozitivele

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (10)

Da (10)

50%

10 membri au votat cu DA

10 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

În acest moment există un incident legat de autentificarea în aplicatia Orange TV Go atunci când se folosesc datele mobile. Problema se manifestă doar pe device-urile ce folosesc Android ca sistem de operare. Situația este în atenția departamentului tehnic.
Recomandăm ca alternativă conectarea prin Wi-Fi, ulterior pornirea datelor mobile și închiderea Wi-Fi.

@Orange Iarasi sunt probleme cu logarea in cadrul platformei tvgo.orange.ro. Se poate accesa ca si "guest" dar nu ma pot loga cu date contului Orange.

Dispozitiv utilizat - Tableta cu Windows 10

Bună, se pot urmări programele tv pe maxim 3 dispozitive conectate la cont. Momentan nu funcționează pagina de internet care face conexiunea la programele tv pe laptop și anume tvgo.orange.ro. E în curs de remediere am activat și eu opțiunea Family HD go cu 3 luni gratis. Momentan nu am acces de pe laptop la programe doar din aplicația de pe telefon.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

@Orange Iarasi sunt ceva probleme cu vizionarea unor canale in cadrul platformei Orange TV GO: Diva, Paramount, Trance-urile, Motorvision, Duck TV, AXN Spin, Crime and Investigation, Travel, Outdoor, FightBox, Mezzo, VH1.

Este de la voi, tine de un tert ca de exemplu din satelit, tine de acordurile de retransmisie sau care este motivul?

Salut! Am verificat si este vorba despre o situatie generala. Exista dificultati in privinta accesului la anumite canale, conform mesajului afisat. Situatia se afla in atentia colegilor din departamentul Tehnic, pentru o remediere cat mai rapida. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si multumim pentru intelegere!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!