Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce este aplicatia Libon?

Am auzit curând despre Libon și Orange. La ce se referă?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Prin intermediul aplicatiei Libon poti conversa gratuit cu prietenii oriunde s-ar afla. Nu trebuie decat sa aveti amandoi descarcata aplicatia si apoi conversati fara grija.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Libon este o aplicaţie pentru sistemele de operare iOS şi Android, prin intermediul căreia poţi comunica gratuit cu prietenii tăi din toată lumea. Poţi trimite mesaje, fotografii şi fişiere, poţi efectua apeluri la calitate HD, crea mesaje de întâmpinare personalizate pentru mesageria vocală şi multe altele.

Pentru a crea un cont Libon trebuie sa urmezi paşii de mai jos:

1.Descarcă aplicaţia Libon din Magazinul de Aplicaţii al telefonului tău.
2.Acceptă ca Libon să acceseze lista ta de contacte, pentru a putea apela şi trimite mesaje către contactele tale din aplicaţia Libon
3.Porneşte aplicaţia şi selectează "Creează un Cont"
4.Completează prenumele, numele de familie, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil şi parola, apoi dă click pe"Validare"
5. Introdu codul de activare care ți-a fost trimis prin SMS pentru a activa contul şi apoi dă click pe „accesează Libon”.

După creearea contului, pentru a te autentifica, poți folosi adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil şi parola.

Succes!
Sursa:
https://www.orange.ro/help/libon-1069

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Libon este o aplicație care îți permite sa vorbești gratuit cu oricine aflat in orice colț al lumii. Ce este in plus, fata de alte aplicații, este calitatea convorbirii audio și video și faptul ca are o mesagerie vocala vizuala.

Prin intermediul aplicatiei Libon poti conversa gratuit cu prietenii oriunde s-ar afla. Nu trebuie decat sa aveti amandoi descarcata aplicatia si apoi conversati fara grija.

Folosirea acestei aplicatii necesita un anume tip/ model de telefon?trebuie sa fie ambele telefoane ale celor ce tin aceasta convorbire compatibile intre ele?

Libon este o aplicatie pentru sistemele de operare iOS si Android, deci din punctul meu de vedere poti utiliza ori tip de mobil pentru a conversa prin intermediul ei.

Cu mare regret va anunt ca aplicatia Libon nu mai e de mult si in mod oficial disponibila pentru Romania. Voi ati reusit sa o mai folositi?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!