Întrebare cu răspuns(uri)

Cum folosesc aplicația Orange antivirus?

Cum pot folosi orange antivirus?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cea mai simplă metodă, din punctul meu de vedere este să o descarci din google play, o instalezi, te loghezi cu datele contului My Orange și scanezi telefonul, activezi funcția antifurt, etc.

Smartphone-ul și tableta ta sunt în siguranță când navighezi pe internet cu aplicația Orange Antivirus pentru Android, bazată pe tehnologia Bitdefender. Aplicația blochează noii viruși, troienii și alte amenințări informatice care pot ataca telefonul, iar tu navighezi liniștit pe internet.

În plus, cu Orange Antivirus îți poți localiza și bloca smartphone-ul sau chiar șterge informațiile de pe el în caz de pierdere sau furt. Iar dacă l-ai rătăcit prin casă, aplicația te ajută să îl găsești cu ajutorul alarmei sonore.

Dar poți activa opțiunea Orange Antivirus:

Din contul tau Orange, sectiunea Servicii, optiunea Care, tabul ,, detalii utilizatori''
Prin SMS gratuit la 321 cu textul ANTIVIRUS
Prin SMS gratuit cu textul VREAUANTIVIRUS, dacă ai un abonament Orange Me 8 din oferta Junior
În orice magazin Orange.
Această aplicație te protejează de viruși, prin intermediul ei poți localiza telefonul, iar pe internet vei naviga fără vreo grijă.
Succes!

Sursa:
https://www.orange.ro/orange-care/orange-antivirus/index....

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Aplicația Orange Antivirus poate fi descărcată direct din Google Play sau de pe pagina //qr.orange.ro/antivirus. Aplicația este gratuită, însă traficul efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ.
Cu aceasta aplicatie iti poti localiza si bloca smartphone-ul sau chiar sterge informatiile de pe el in caz de pierdere sau furt.
Poti activa aplicatia din contul tau Orange, sectiunea Servicii, optiunea Care; prin SMS gratuit la 321 cu textul ANTIVIRUS sau in orice magazin Orange.

Are tripla utilizare. O folosești ca siguranța in navigarea pe internet deoarece blochează orice viruși care amenință iti smartphone-ul sau tableta, ca scanare aplicațiilor in momentul când le instalezi și ca localizare a telefonului tău in caz de pierdere sau furt.

Eu o am activă pe vreo 3 abonamente. Mi se pare foarte utilă.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Romeo, imi poți spune, te rog frumos, cum ai activat mai exact opțiunea aceasta pe prepay? Și care au fost costurile suplimentare?

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Alex, am platit in plus 0,40€ centi si am activat-o odata cu optiunea creata in orange young (cu CNP-ul fratiorului mai mic)fara sa fac alte setari

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!