Întrebare cu răspuns(uri)

Experiențe portare

Vi s-a întâmplat sa va portati dintr-o alta rețea la orange? Sau v-ați transferat de la orange la o alta rețea regretând apoi acest lucru și revenind ulterior la Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (3)

75%

3 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Eu am portat un număr fix în rețeaua Orange. Totul a decurs ușor - a fost nevoie de o vizită într-un magazin Orange, iar după cca. 3 săptămâni s-a portat numărul.

Stiu ca aceasta sectiune este pt mobil dar stie cineva daca nr de tel fix poate fi portat?Multumesc

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Ba da, se poate.

Da, numărul tău de fix poate fi portat în rețeaua Orange pe serviciul Home Fix. Citește aici mai multe detalii despre portare.

Sursa:
https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-fix/abonament-ho...
Citește la Întrebări frecvente/Dacă am deja un număr de fix și vreau să trec la Orange, pot să îmi păstrez numărul de fix actual?

Baftă!

Și eu sunt la fel. Am mai avut de la alți operatori în paralel, dar m-am convins că nu e nimeni ca Orange. Lucru pe care-l știam!

Nu m-am portat la orange sau invers. Am avut abonament la alta firma, dar și cartela Prepay la Orange. Am renunțat la abonamentul respectiv, iar cartela de la Orange am transformat-o in abonament. Nu am renunțat niciodată la Orange și nici nu vreau.

Din 2000 sunt client Orange si, pe rand, le-am facut abonamente si parintilor mei, dar, am avut si un abonament pe care l-am plimbat de la vdf la digi si apoi la Orange.. Nu m-am gandit niciodata sa plec de la Orange..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Am avut de gând sa ma portez de la Orange, dacă nu as fi obținut o oferta de retenție, comparabila cu cea de portare. Cred ca Orange ar trebui sa pună preț mai mare pe clienții cu vechime mare, decât pe cei noi, care se plimba odată la 2 ani dintr-o rețea în alta.

De portat inca nu m-am portat, dar aveam simultan si telefon cu cartela digi la care am renuntat in favoarea Orange pt ca am fost mai multumit

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

In Braila semnalul la RDS lasa de dorit. Sunt intervale in care practic nu functioneaza, nu merge nici apelat dar nici sa faca apeluri. De aceea am fost constanta in preferinta mea - Orange.

Eu am fost la Orange de la inceput si, in timp, le-am facut si parintilor mei abonamente... Mi-am facut acum mai multi ani un al doilea abonament, la Vodafone, pe care l-am portat acum 4 ani la Rds si, la Orange acum 2 ani.. Daca voi folosi in continuare ambele abonamente, vor ramane la Orange..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!