Întrebare cu răspuns(uri)

Cum obtin factura pentru reincarcare din contul My Orange?

Dacă imi incarc cartela prepay cu ajutorul contului meu Orange, cum pot solicita o chitanța/factura a plății mele?
Prin contul My orange achit valoare cu ajutorul cardului de credit, însă as vrea sa primesc factura acasă. Cum pot proceda?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (2)

50%

2 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

My Orange si Orange Money sunt 2 lucruri diferite. Daca reincarci din My Orange iti apare reincarcarea pe factura de la abonament. Daca reincarci din Orange Money iti ia banii direct din contul deschis in orange money, din soldul tau adica, exact ca si contul de la alta banca. Totusi daca vrei ceva gen factura ai optiune in coltul din dreapta jos(la iphone, samsung probabil este asemanator) dai acolo si apoi creati un pdf. In modul acesta poti optine o dovada a reincarcarii din Orange Money.
Daca esti client PrePay poti obtine o dovada a reincarcarii de pe extrasul de la banca.

Florian
Florian

Florian

User level
Nivel
1
115 / 750
puncte
Custom field 2
Florian

Bună, nu exista aceasta opțiune a facturi pentru reîncărcări prepay ai confirmare prin sms ca a fost încărcat acel număr iar pe my orange găsești detaliat la secțiunea reîncărcare mele lista cu valoarea reîncărcări data ora și numărul reîncărcat. Iar pe factura emisa la finalul fiecărei luni de facturare e trecut separat reîncărcare prepay la costuri suplimentare. Dar poți face altceva dacă vrei chitanță pt reîncărcări și anume. Îți imprimi sa spunem ultima factura și la fiecare reîncărcare făcută o plătești prin paypoint și ai chitanță îți socotești o marja de un leu în plus ex la o încărcare de 5 euro plus TVA vine 28,50. Sper ca te-am ajutat.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!