Întrebare cu răspuns(uri)

Cum obtin factura pentru reincarcare din contul My Orange?

Dacă imi incarc cartela prepay cu ajutorul contului meu Orange, cum pot solicita o chitanța/factura a plății mele?
Prin contul My orange achit valoare cu ajutorul cardului de credit, însă as vrea sa primesc factura acasă. Cum pot proceda?

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (10)

Da (2)

17%

2 membri au votat cu DA

10 membri au votat cu NU

17% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu cred ca vei putea sa primesti chitanța acasă. Poți însă sa selectezi ca plata sa se facă pe factura ta de abonament și sa o listezi din cont. Se va vedea ca este plata pentru reîncărcarea unui cont prepay. Dacă ai nevoie de dovada plății, poți sa soliciți de la banca un extras de cont.

Nu am întâlnit acest aspect. Nu cred că poți obține o factura. Dar dacă încarci de pe abonament îți va apare în factura ta reîncărcarea.

Dacă încarci prin abonament îți apare pe factură odată cu cea de abonament, altfel vei primi pe mail o confirmare de plata a sumei achitate. Probabil trebuie sa te adresei ORO pentru obținerea facturii. La Telekom, la fiecare reîncărcare din my account primesc factura.

Când încarci cartela din My orange și introduci datele tale, scrie la un moment adresa facturare. Scriu acolo adresa mea, însă nu am primit acasă niciodată nimic.
In cazul acesta, oare ce reprezintă adresa de facturare, la ce ajuta?

Cand incarc cartela prepay din aplicatie primesc un mail cu datele mele si reîncarcarea.Factura din cate stiu este doar pt cei cu abonament.

Pentru cartela prepay nu exista factura. Doar cei abonati au factura si se poate descarca din aplicatia my orange. De asemenea, daca iti doresti sa ai chitanta la plata efectuata, o poti face din aplicatia orange money, acolo ai posibilitatea sa iti descarci chitanta. Dupa fiecare plata efectuata primesti chitanta.

Factura pentru reîncărcarea prepay se poate vizualiza și descărca din My Orange, secțiunea Facturi/ Filtre/ Reîncarcare.

 

 

My Orange si Orange Money sunt 2 lucruri diferite. Daca reincarci din My Orange iti apare reincarcarea pe factura de la abonament. Daca reincarci din Orange Money iti ia banii direct din contul deschis in orange money, din soldul tau adica, exact ca si contul de la alta banca. Totusi daca vrei ceva gen factura ai optiune in coltul din dreapta jos(la iphone, samsung probabil este asemanator) dai acolo si apoi creati un pdf. In modul acesta poti optine o dovada a reincarcarii din Orange Money.
Daca esti client PrePay poti obtine o dovada a reincarcarii de pe extrasul de la banca.

micu_pompier, Alex G este pe PrePay si se referea la faptul ca face reincarcari din contul My Orange. In timpul reincarcarii i-i apare o rubrica de completare a datelor pt facturare. Si acest lucru nu-l intelegea, ca neavand abonament nu are factura si nu intelege la ce i se cer acele date.

sunt incluse si facturile la utilitati, inclusiv orange. Ca sa indeplinesti conditia de a primi bonusul trebuie sa alimentezi contul cu 500 lei intr-o luna lucru pe care eu nu l-am facut si astfel nu am primit bonusul de 10%

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!