Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se va intampla cu posesorii actuali Huawei, in urma interzicerii accesului la serviciile Google?

Sunt posesor de Huawei și cred că toți utilizatorii acestui brand (dar și cei care folosesc Honor, sub-brand-ul Huawei) sunt curioși la ce se pot aștepta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salutare tuturor!

 

Pentru cei care încă mai au întrebări cu privire la acest subiect am atașat o carte de vizită care conține un număr de telefon și un minisite.

Vă recomand fie să sunați la numărul de telefon de pe cartea de vizită, fie să accesați minisite-ul pentru un răspuns oficial din partea celor de la Huawei.

 

Eu sunt posesor de Huawei și imediat ce am aflat despre acest incident am mers într-un magazin Orange iar de la consultantul din magazin am primit informațiile necesare, dar și această carte de vizită. După ce am sunat la acest număr și am vizitat minisite-ul am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie.

 

Mulțumesc Huawei și Orange pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (87)

Da (107)

55%

107 membri au votat cu DA

87 membri au votat cu NU

55% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 18

Salut !

Atunci când achiziționăm un terminal, trebuie să avem în vedere 2 specificații: hardware și software. Ambele contribuie la experiența de utilizare a produsului. După „războiul” OS-urilor mobile (cine își mai aduce aminte de BaDa OS, Symbian OS, webOS, Windows OS, Palm OS, Blackberry OS, ș.a.), în anul 2019 avem doi mari învingători - Android OS și iOS.
Apariția unui nou OS, proprietar Huawei, ar fi din start dezavantajat, deoarece cei doi titani ai OS-urilor sunt pe piață de mulți ani (Android - 2008, iSO - 2010). Aceștia au experiență și milioane de utilizatori, cât și un ecosistem foarte bine dezvoltat. Mai ales că Android nu reprezintă doar OS-ul, ci toate facilitățile - drive, docs, photos, maps, calendar, etc.
Un nou OS nu ar fi lipsit de numeroase bug-uri, probleme de optimizare, incompatibilități cu celelalte OS-uri, etc. Chiar dacă partea hardware ar putea fi susținută de Huawei (cu toate că au apărut deja și alte probleme legate de componentele incluse), software-ul l-ar dezavantaja !
Să sperăm că se vor găsi soluții de conciliere între USA și China ... Altfel, singura soluție ar fi achiziționarea unui terminal Huawei fără OS, iar utilizatorul să poată instala pe el un custom ROM - gen LineageOS. Dar și această variantă este riscantă pentru utilizator, deoarece pierde garanția și are mari șanse să-și „brick” terminalul ...

Spor !

eda2k
eda2k

eda2k

User level
Nivel
3
2509 / 5000
puncte
Custom field 2
eda2k

Am trecut de la Samsung Galaxy S7 la Huawei P20.De la S7 regret ecranul superamoled,dar nici cel de pe P20 nu-i de lasat.Superamoledul este ok atat timp cat nu abuzezi cu setarea luminozitatii spre maxim,atunci poate aparea burn-in.Referitor la semnal,P20 este al doilea telefon detinut cu semnal foarte bun,primul fiind unul cu taste,Huawei U1220S.Un exemplu,in acelasi loc (la serviciu) cu S7,volte activat,semnalul era fluctuant,1,2,3 linii din maxim 4 linii,nu puteam fi apelat mereu sau convorbirile se intrerupeau.Cu P20,volte activat,semnalul este stabil,mereu am 4 linii din 5,iar convorbirile in volte nu se intrerup.Clar,fara nici un dubiu,receptia semnalului P20 este net superior lui S7.
Ar fi dificil daca nu mai pot folosi in viitorul apropiat P20.Sper sa-l pot folosi 2 ani de acum incolo.Depinde in viitor de intelegerea SUA-Huawei.

mr.17
mr.17

mr.17

User level
Nivel
1
143 / 750
puncte
Custom field 2
mr.17

Pur și simplu America nu suportă că altcineva sa le o ia înainte. Huawei pe partea radio este cel mai bun telefon al tuturor timpurilor. Nu sunt fan Huawei,nu am avut niciodată un Huawei dar trebuie să accept realitatea,ori SUA tocmai asta nu accepta.

Personal nu cred ca posesorii de telefoane sau dispozitive Huawei vor fi afectati nici pe temen scurt nici pe termen lung! Spun asta intrucat sunt interese mai mari decat orgolii si cred ca se v-a cadea la "pace" cu tot scadalul asta ori pe cale amiabila ori pe cai legale! Se discuta destul de mult pe internet despre acest scandal, iar parerile sunt impartite. Eu cred ca afectati cel mai mult vor fi doar clientii din Statele Unite pentru ca se pare ca acolo sunt orgoliile mari. In restul lumii sunt sanse mici ca utilizatorii terminalelor huawei sa fie afectati. Pun pariu ca nici cei de la Huawei nu stau degeaba si isi vor dezvolta ori prorpiul sistem de operare, ori un magazin de aplicatii propriu. Aceasta este parerea mea de acest asa zis razboi.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4525 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

N-am auzit pana acum de problemuta asta.. Eu folosesc de multi ani Samsung si intentionez sa raman pe Samsung, mi se par foarte intuitive si usor de folosit.. nu stiu de unde si de ce a pornit chestia asta, dar, ma gandesc totusi ca toata lumea implicata este interesata sa se rezolve situatia.. chiar daca pe ultima sunta de metri :)

Mda,eu sunt fan Huawei.Am avut P9 Lite,P20 Lite si acum folosesc P9 Lite 2017 si P10.
Aveam in plan sa achizitionez un P30Pro..fata de S10,P30Pro este super.Din pacate,pana nu se linistesc apele,suspend si eu achiziția :)))))

Aveam in plan sa achiziționez si un MateBook Huawei..

Am testat Huawei P 30 pro și am rămas profund impresionat, mai ales de partea radio. Mă gandeam să trec acum la acest brand. Ce te faci acum cu restricțiile acestea?

Vio73, eu cred ca daca utilizatorii/clientii HUAWEI au de pierdut, la final si compania va avea de pierdut intrucat daca ai un utilizator/client nemultumit, va incerca sa se duca unde ii este mai bine. Cred ca toti facem acest lucru.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4525 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Avand in prezent un Huawei probabil va trebui sa recitesc postarea despre oferte, rate, etc :))) ca sa ma reorientez spre alta marca.Sper totusi sa se ajunga la o intelegere pentru ca probabil in anumite tari va fi sfarsitul marcii Huawei.

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1449 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!