Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se va intampla cu posesorii actuali Huawei, in urma interzicerii accesului la serviciile Google?

Sunt posesor de Huawei și cred că toți utilizatorii acestui brand (dar și cei care folosesc Honor, sub-brand-ul Huawei) sunt curioși la ce se pot aștepta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salutare tuturor!

 

Pentru cei care încă mai au întrebări cu privire la acest subiect am atașat o carte de vizită care conține un număr de telefon și un minisite.

Vă recomand fie să sunați la numărul de telefon de pe cartea de vizită, fie să accesați minisite-ul pentru un răspuns oficial din partea celor de la Huawei.

 

Eu sunt posesor de Huawei și imediat ce am aflat despre acest incident am mers într-un magazin Orange iar de la consultantul din magazin am primit informațiile necesare, dar și această carte de vizită. După ce am sunat la acest număr și am vizitat minisite-ul am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie.

 

Mulțumesc Huawei și Orange pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (87)

Da (107)

55%

107 membri au votat cu DA

87 membri au votat cu NU

55% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 18 din 18

Valabil si la mine si al meu Huawei. Momentan nu simt nevoie unui upgrade, telefonul se misca extrem de bine, nu crapa, nu agata, nu se restarteaza din senin, aplicatiile ruleaza fluent, poze mai mult decat decente, display-ul are aceleasi culori vii, am ata pachetul Google cat si pachetul Huawei Mobile Services, Android 10 si implicit EMIU 10.

Am fost tentat de Huawei P30 Pro New Edition cand am citit stirea initiala dar pana ajunge in oferta Orange inchide la non-stop iar in China se va implementa 6G.

Poate, in momentul in care o sa am acoperire 5G la adresa de resedinta, o sa iau in calcul varianta unui upgrade.

P.S. - Tocmai am aruncat un ochi in magazinul online Orange si operatorul promoveaza Huawei P30 Pro ca fiind noutate. Adica, pentru Orange, un telefon lansat in martie 2019 este o "noutate" , iar un Huawei P30 RECONDITIONAT este vandut la pret de telefon nou!

Chiar ieri am văzut că Huawei a promis că nu va furniza nici unui guvern informații personale ale utilizatorilor de terminale și ale rețelei 5g pe care o implementează.Huawei este unul din cei mai mari investitori în echipamente de date , in crearea de rețele propriii.

Sergiu Zaharia, Huawei Romania - “În zona 5G, o vulnerabilitate cunoscută este ToRPEDO. O astfel de vulnerabilitate care, deocamdată este exploatată într-un mediu de laborator, ar permite identificarea locației unei persoane. De exemplu, să ne gândim la Agentul 007. Dacă vrei să știi unde se află Pierce Brosnan, îl suni foarte des și, atunci, un releu, care ar trebui să anonimizeze numele Pierce Brosnan, întreabă în celula respectivă unde este Agentul 007. Dar întreabă foarte des și, atunci, cineva cu acces la acea celulă ar putea să ghicească faptul că acolo se află acea persoană. Sunt atacuri destul de greu de realizat, dar comunitatea de cybersecurity încearcă să găsească vulnerabilități și soluții și evoluează spre o zonă mai rezilientă decât înainte.”

Probabil asta il macina pe Trump si faptul ca Huawei ar avea legaturi cu Guvernul Chinez si implicit cu serviciile de specialitate din China si ca, vezi Doamne, acestia ar putea afla in orice moment locatia fiecarei persoane care se afla intr-o retea 5G implementata de Huawei.

Problema aceasta ar fi trebuit să și-o pună încă de la construirea rețelelor 2g/3g/4g. Dacă multe dintre acestea u fost construite deja cu Huawei, nu prea mai văd nicio vulnerabilitate în plus la construcția rețelelor 5g. Adică au putut face ce și-au dorit deja, dacă se merge pe ideea aceasta!

Va cam abateti de la topic.... ce are aplicatia(aplicatiile) de Google cu tehnologia Huawei-ului? Daca discutam de hardware (aferent Huawei)... e una, daca discutam de software (aferent Google)... e alta. Comparam mere cu pere... vorba unui coleg.

Departamentului pentru Comerț al SUA a confirmat că NU VA PRELUNGI o licență generală temporară care a expirat vineri pentru utilizatorii dispozitivelor Huawei și furnizorii de telecomunicații. Părțile trebuie să depună acum cereri de licență pentru tranzacțiile autorizate anterior de licența temporară.

Sursa - https://financialintelligence.ro/surse-reuters-sua-vor-in...

Pentru că acest topic are un număr foarte mare de comentarii și a devenit dificil de urmărit, iar postarea aici este deja destul de anovoioasă, la sugestia lui FaraUnID, propunem continuarea discutiilor aici https://comunitate.orange.ro/questions/2427391-sua-inaspri-restrictiile-privind-accesul-huawei-tehnologie.
Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!