Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se va intampla cu posesorii actuali Huawei, in urma interzicerii accesului la serviciile Google?

Sunt posesor de Huawei și cred că toți utilizatorii acestui brand (dar și cei care folosesc Honor, sub-brand-ul Huawei) sunt curioși la ce se pot aștepta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salutare tuturor!

 

Pentru cei care încă mai au întrebări cu privire la acest subiect am atașat o carte de vizită care conține un număr de telefon și un minisite.

Vă recomand fie să sunați la numărul de telefon de pe cartea de vizită, fie să accesați minisite-ul pentru un răspuns oficial din partea celor de la Huawei.

 

Eu sunt posesor de Huawei și imediat ce am aflat despre acest incident am mers într-un magazin Orange iar de la consultantul din magazin am primit informațiile necesare, dar și această carte de vizită. După ce am sunat la acest număr și am vizitat minisite-ul am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie.

 

Mulțumesc Huawei și Orange pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

 

Nobel
Nobel

Nobel

User level
Nivel
0
42 / 100
puncte
Custom field 2
Nobel

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (87)

Da (107)

55%

107 membri au votat cu DA

87 membri au votat cu NU

55% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 18

E complicat de ei. Deocamdată nu se știe cum vor evolua lucrurile, dar totuși, să nu ne pripim.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Poate se vor redresa lucrurile.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Noi in familie avem numai Huawei, asa ca s-ar putea sa fie interesant. Eu inteleg asa: pana in august totul ramane neschimbat, pentru ca s-a oferit o derogare (sau cum or numi ei dreptul de a cumpara licente de la Google). Din august, daca nu se intampla nimic in sensul rezolvarii crizei actuale, am inteles ca nu vom mai primi update-uri, nu ca nu vom mai avea acces la servicii (nu de alta, dar licenta pentru aparatele existente este deja cumparata, iar Google trebuie sa o onoreze). Cu alte cuvinte, sistemul de operare si modul de interactiune cu toate elementele telefonului vor ramane fix asa cum le-a prins luna august 2019.

Utilizatorul final nu ar trebui sa fie afectat de războiul Trump-Huawei. El a fost un cumpărător de bună credință,așa că este de așteptat să primească toate update-urile necesare bunei funcționări a terminalului achiziționat (și nu pe bani putini). Mă deranjează atitudinea Google, Vodafone etc. care au înțeles să se lucreze acestui război stupid tipic american esc, cărora daca nu le convine ceva pornesc imediat un război fie el armat, informațional sau economic. Huawei este unul din cele mai bune telefoane ale momentului indiferent de cat ar deranja pe unii.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ascary, supararea ta/noastra este justificata, dar eu cred ca Google a gasit teava pusa si a inceput sa sufle. China le-a interzis serviciile pe propriul teritoriu, vanzarile Huawei sunt masive mai degraba in China decat in restul lumii, Google nu pierde mare lucru si ar putea (eventual) negocia/forta mana pentru o intrare pe o piata pe care nu are acces. E un joc stupid, ca ala in care tarile isi declara reciproc diplomati marunti persona non-grata ca sa-si arate muschii. Eu sunt foarte curioasa ce se va intampla dupa august 2019.

Din perspectiva mea este o lovitura directa la adresa firmei Huawei. In ultimii ani au luat un mare avant si intr-un fel vor sa stopeze acest lucru. Cu toata zarva creata eu consider ca acei clienti care erau multumiti de aparatura acestui furnizor se vor reorienta spre alta firma de mobile... Atata timp cat nu poti fi la zi cu update-urile si nu beneficiezi de aceleasi facilitati ca restul, eu una mi-as schimba firma si as opta spre Samsung sau Apple.

Sunt posesor de telefon Huawei, recunosc ca am ceva emotii in ceea ce priveste viitoare colaborare cu Google. Asa cum cei de la Huawei au reusit sa faca telefoane bune si sa se dezvolte alert sunt convinsa ca pana se termina intelegerea, se va gasi o solutie buna pentru utilizatori. Cu siguranta nu-si permit sa piarda

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3675 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Ca posesor de 2 ani de Huawei, nu as mai cumpăra alta marca de telefon, însă în cazul unui exit, va fi greu sa mai găsesc un telefon cu un echipament radio atât de performant la recepție.

E o situație ciudata și complicata, intr-adevăr, nu se stie cum vor evolua lucrurile, însă eu cred ca se va găsi o soluție și se va ajunge la un compromis.

Eu de 5 ani folosesc doar Huawei și sunt mulțumită de marca asta. Nu zic că cei de la Huawei sunt niste îngerași, cum nu sunt nici celelalte firme, toți au posibilitatea să ne spioneze. Aici e mai mult un război de supremație între Apple și Huawei. Culmea e că aifoanele sunt asamblate in fabricile Huawei. Logica mea îmi spune că, dacă Huawei e bănuit de spionaj, se poate crede că și aifoanele sunt susceptibile de spionaj. Deci asta cu spionajul nu prea sta în picioare.
Apoi, guvernul chinez a pompat sute de miliarde de dolari în economia americană... Daca se supără galbenii și-și retrag brusc toți banii, va fi bai mare și nu cred că americanii își permit așa ceva! Că Trump e diliu și se aruncă în cap fara să judece prea mult, înțeleg, dar poate are niste consilieri mai înțelepți.
Am înțeles că, dacă vor fi probleme, nu vor fi afectate telefoanele deja vândute.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Au telefoane ok chinezii, chiar foarte bune la semnal ( am testat Huawei P 30 pro), dar văd că încep să apară probleme. Așa că prefer ceilalți mari producători, care folosesc sistem de operare android.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Foarte interesantă discuția începută de voi, am citit cu plăcere :)

 

Până în acest moment noi avem următoarele informații: telefoanele cumparate deja sau cumparate si activate pana la data de 16 mai 2019 vor functiona normal si fara nicio diferenta fata de orice alt brand de telefoane pentru ca nu intra sub incidenta restrictiilor guvernului american / Google, inclusiv dupa data de 19 august 2019.

 

Telefoanele Huawei vandute sau activate dupa data de 16 mai nu sunt afectate, si vor avea in continuare acces la aplicatiile Google si non-Google, ca si pana acum. Vor beneficia de toate actualizarile aplicatiilor Google si update-uri EMUI toate dispozitivele Huawei existente, fie tablete, fie smartphone-uri, atat cele deja vâandute, cat si cele aflate pe stoc la nivel global.

 

Să vedem ce se mai întâmplă în continuare.

 

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Problema cea mare nu o reprezintă nici sistemul android și nici google play la care au deja înlocuitori ci recentul comunicat al celor de la ARM care anunță că nici ei nu vor mai livra piese pentru Huawei. Fiind "chinezi"( copiază orice) cu siguranță în scurt timp vor rezolva și această problema. Problema va fi după ce vor incepe cei de la Huawei să invadeze piata cu produsele lor la un preț de dumping.

Abia aștept să îmi iau un Huawei super bun la un super preț numai așa sa le fac in ciuda americanilor.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!