Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Afisare numar puncte in profilul nostru din aceasta platforma

Vi s-ar părea mai ușor sa va apara punctele adunate atunci când apăsam pe avatarul nostru?
Mie mi s-ar părea mai ușor sa vedem câte puncte am strâns, imediat ce apăsam pe iconița care ne duce pe profilul nostru.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

O idee buna, chiar ar fi util ca la avatar sa fie trecut si punctajul. In felul asta am scurta pasii de parcurs pentru aflarea punctajului. Acum depinde daca se poate realiza acest lucru in comunitate si nu implica multe proceduri. Oricum ideea e buna de pus in aplicare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da, ar fi o idee buna de implementat și nu ar mai trebui sa treci prin profil.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

O idee buna, chiar ar fi util ca la avatar sa fie trecut si punctajul. In felul asta am scurta pasii de parcurs pentru aflarea punctajului. Acum depinde daca se poate realiza acest lucru in comunitate si nu implica multe proceduri. Oricum ideea e buna de pus in aplicare.

@Alex G. în momentul acesta poți accesa punctajul din profilul tău dacă apeși pe butonul "Misiunile mele". În fereastra respectivă vei avea toate informațiile despre badge-uri, puncte, nivel. Pe viitor vom lua în considerare și această variantă propusă de tine. Mulțumim!

Spuneam acest lucru in ideea in care mie mi-a fost puțin greu sa găsesc punctajul. Am citit de câteva ori înainte pașii indicați de voi, însă nu reușeam sa identific, mereu ma întorceam in alta parte. Acum am prins mișcare, însă cred ca ar fi mai ușor de vizualizat punctajul dacă ar apărea se fiecare data lângă avatar.

Mie mi-ar placea sa vad la profil punctele si locul din clasament.. si, cand ma uit in clasament, daca apas pe unul dintre membri sa ma duca la profilul lui.. :)

Deja ai multe pretentii Jay :))) Tu nu vrei doar facilitatea punctelor la avatar, tu vrei si locul din top... Pentru moment multumiti-va cu ce aveti. ;)

Desi ma cam incurca punctajul de la 1000 de puncte in sus cu “k” Mihaela are dreptate...trebuie sa ne obisnuim/multumim cu ce avem ;)))

Nu contează punctele Romeo. Important este sa pui întrebări pertinente și să oferi răspunsuri corecte,astfel lumea te va tine minte pentru calitatea activității tale in comunitate și nu pentru cantitatea punctajului făcut pe postări tip chat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!