Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Platforma comunitatii merge greu?

Voua va merge ușor platforma comunității sau vi s-a întâmplat sa va mearga uneori in reluare?

Ciudata treaba, e posibil sa fie din cauza browser-ului de net de pe care accesezi comunitatea. Incearca sa iei legatura cu administratorii comunitatii si sa le explici problema.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Merge foarte ușor, fără probleme. E super!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu am avut probleme cu accesarea paginilor in comunitate. Daca tu ai avut probleme si a mers in reluare o cauza poate fi faptul ca nu ai avut semnal bun. Poate s-a nimerit sa fii intr-o zona cu aceperire slaba a semnalului. Ti se intampla la fel si daca te conectezi pe wi-fi?

Am observat încă de la început sa nu merge atât de usor, atât pe wi fi cât și pe cartela. Semnalul este bun, însă in momentul in care vreau sa dau o apreciere trebuie sa apăs de 2 ori ca sa fie pusa, la fel și dacă vreau sa intru pe profilul meu, trebuie sa apăs de mai multe ori ca sa pot intra și cam la fel pentru orice vreau sa fac pe platforma, trebuie sa insist și sa apăs de mai multe ori.

De exemplu, aseară am vrut sa postez o întrebare și nu se putea încarcă, am insistat de câteva ori și m-am gândit sa o formulez din nou. A doua oară a mers ok și am putut sa o postez, însă intre timp am văzut ca se postase și cealaltă la care imi dădea eroare. Astfel am ajuns sa postez aceeași întrebare de 2 ori, fără voia mea și astăzi am observat ca un topic a fost închis tocmai din aceasta cauza, mai era odată dezbătut subiectul.
Vreau sa se stie ca nu am postat cu intenție o întrebare despre același subiect de 2 ori, ci a fost doar o eroare.
Mulțumesc!

Ciudata treaba, e posibil sa fie din cauza browser-ului de net de pe care accesezi comunitatea. Incearca sa iei legatura cu administratorii comunitatii si sa le explici problema.

@Alex G. , am înteles; nu este nicio problema. Este unul din motivele pentru care suntem aici - să sesizăm aceste erori și să nu dublăm intrebările.
În ceea ce privește funcționarea "în reluare" a platformei, daca zici că semnalul este bun, încearcă, te rog, să schimbi browser-ul si asigură-te că folosești ultima versiune a acestuia. Revino apoi in comunitate și spune-ne dacă s-a rezolvat.

Nu am avut probleme, in general se incarca repede de pe conexiunea de date orange 4G, pe wifi de la rds, mai face figuri, insa stiu ca este de la retea si trec pe date mobile si merge brici.

Am înțeles. Va mulțumesc pentru răspunsuri. Se pare ca am eu o problema. In continuare trebuie sa apăs de doua ori ca sa accese ceva și nu este o problema de la touch ca in alta parte imi merge perfect. E posibil sa fie de la faptul ca nu am făcut eu niște actualizări la soft.

In unele zile se incarca greu pagina. Trebuie sa dau mai multe refreshuri că sa se încarce. Alte ori mă las păgubaș și revin mai tarziu.

La mine nu este o problema cu încărcarea paginii, ci doar atunci când vreau sa apăs pe anumite butoane. Ca de exemplu acum când am vrut sa apăs pe “Răspunde”, a trebuit sa insist de vreo 3 ori ca sa reușesc. Însă Menționez ca nu am o problema cu touch-ul, in alte situații merge perfect.

Mai face și la mine câteodată (nu merge din prima), dar nu mereu.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!