Întrebare cu răspuns(uri)

Orange Clever Taxi este gratuit?

Orange deține aplicația Clever Taxi? Dacă da, este gratuită?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

E singura aplicatie de internet pe care o am descarcata. Nu stiam ca apartine Orange. Ce chestie, sa aleg sa folosesc aceasta aplicatie de taxi fara sa stiu ca apartine Orange. :). ca sa descarci aplicatia nu trebuie sa platesti, este gratuita. Poti folosi sa platesti cursa cu cash ori card. La plata cu cardul ai si reducere parca. Imi place ca gasesti repede masina, vezi pretul pe km, masina, soferul, are revieuri, ai posibilitatea sa accepti ori sa refuzi. Pana sa vina masina poti sa vorbesti cu soferul prin chatul pus la dispozitie.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3213 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Orange România sustine aplicația de taximetrie, Clever Taxi, care reunește toate companiile de taxi din tara. Cu un click dai comanda și te localizează automat, ne mai fiind nevoie sa dai coordonatele locației în care te afli. Traficul realizat prin aceasta aplicație consuma din traficul de date inclus în abonament/extraoptiune prepay.

Aplicatia este gratuita, insa traficul de internet efectuat pentru descarcarea ei se taxeaza conform planului tarifar activ.
Clever taxi este o aplicatie dezvoltata pentru sistemele de operare iOS, Android si Windows Mobile si BlackBerry OS.
Prin descarcarea aplicatiei cele mai cunoscute companii de taxi vor fi la dispozitia ta oricand, la orice ora, poti selectata compania dorita, modalitatea de plata ( cash sau direct din aplicaţie, prin SMS sau card bancar), iti poti alege soferul...

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Eu consider ca intre ei este vorba doar de un parteneriat, nu ca aceasta aplicatie e detinuta de Orange.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Nu cred ca Orange detine aplicatia, cred ca exista un parteneriat intre Orange si producatorul aplicatiei, Clever Tech.. Parteneriatul permite doar clientilor Orange sa achite prin sms, pt ceilalti clienti existand doar variantele standard de plata: cash, card sau din aplicatie, iar tariful pt varianta de plata prin sms, contine pretul cursei, bacsisul si costurile aferente procesarii acestui tip de plata... Aplicatia este gratuia, dar, foloseste net, bineinteles..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cred ca ar putea sa ne lămurească aceste dileme un administrator atunci când va vedea topicul.
Eu chiar sunt tare curioasa sa aflu mai multe informații concrete și sa imi lămuresc niște neclarități.

Cred ca s-au produs mici confuzii aici. Eu când intru pe un topic citesc ce s-a scris mai sus și dacă am văzut ca s-a oferit soluția unui răspuns, m-am gândit ca e cel corect. Iar eu am înțeles din ce se vorbea pe acolo ca aplicația ar fi deținuta de orange.
Acum s-a lămurit acest aspect, nu e orange proprietar, ci doar partener/susținător.
Va mulțumesc pentru clarificare!

Acum ca ai aflat sa ai spor la comenzi.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Din ce am inteles eu, se poate plati si prin sms, dar e varianta doar pentru abonatii Orange. Si consider ca suma cursei la care se adauga bacsisul si taxa aferenta mesajului va fi inclusa in factura abonatului.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!