Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Prețuri speciale telefoane

Exista prețuri speciale pentru unele telefoane? Când se poate beneficia de aceste prețuri speciale?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Există, atunci când sunt Best Deal, apoi când sunt oferte ( gen Black Friday), când sunt reduceri la anumite branduri în Magazinul online, de sărbători, de hot summer, când sunt prelungești un abonament la retenție, etc.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Există, atunci când sunt Best Deal, apoi când sunt oferte ( gen Black Friday), când sunt reduceri la anumite branduri în Magazinul online, de sărbători, de hot summer, când sunt prelungești un abonament la retenție, etc.

Sunt anumite zile dedicate companiilor de telefonie și anume Ziua telefoanelor Samsung cu discont mare, pana la 150 euro în magazinul online sau off-line, sau Zilele telefoanelor Huawei în care poți obține un discont suplimentar de 100 euro sau pur și simplu poți beneficia de o reducere consistenta, când punctele thank you sunt mai valoroase în magazinul online cu 250%. De asemenea pe perioada verii se pot obține reduceri suplimentare prin programul Hot summer de pana la 25% din prețul telefonului în magazinul online.

O posibilitate de a beneficia de pret promitional la telefoanele din oferta Orange ar fi atunci cand optezi pentru modificare abonament/prelungire abonament, poti solicita si un pret bun la un anumit telefon dorit. De multe ori poti avea surpriza sa intalnesti un reprezentant Orange care sa vina cu un pret de nerefuzat.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3675 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Este drept că contează mult și de consultantul cu care vorbești. Uneori diferenta este notabilă intre ce obții de la unul și de ce obții de la altul.

Cu siguranta sunt unele campanii ale Orange prin care poti avea ocazia sa obtii un pret special, dar, cel mai bun mod de a obtine un pret bun, este la portarea din alta retea, sau, prelungirea, eventual si cresterea valorii, abonamentului tau..

Din câte am observat eu, cele mai bune prețuri sunt oferite in momentul in care vrei sa prelungești abonamentul, te postezi sau vrei sa renunți la abonamentul pe care îl ai, atunci chiar primesti niște oferte foarte bune.

Daca tot se vorbeste despre preturi aici, stie cineva de ce pe magazinul online preturile sunt in euro?Traim intr-o tara in care salariul se plateste in lei si cred ca preturile ar trebui sa fie afisate tot in lei.:(

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!