Întrebare fară răspuns

Cum transfer credit către un prieten?

S-a întâmplat ca unul dintre prietenii tăi să rămână fără credit? Știai că îl poți ajuta transferându-i până la 3 euro credit?

 

Uite ce trebuie facut:

  • Apelează *100#
  • Urmează pașii din meniu: 4 Credit si reincarcare/ 5 Reincarca alt cont PrePay / 1 Continua reincarcarea / 2 Transfer credit / 1 Continua / 2 Transfer Credit
  • Alege suma
  • Scrie numărul de telefon către care vrei să faci transferul.

La final vei primi un mesaj de confirmare.

 

Știați despre această opțiune? Ați folosit-o până acum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

In trecut reincarcam telefonul de pe abonamentul meu. Acum exista posibilitatea de a efectua reincarcarea cartelei si din aplicatia orange money, introduci numarul de telefon si selectezi optiunile cu minute in functie de cati euro vrei incepand cu 5 euro, dar poti incarca si din aplicatia my orange

Mulțumim @Ciucuras. Cred că am trecut cu vederea peste aceasta posibilitate și nu am menționat-o la intrebarile puse despre serviciile Orange Money.

Acum reîncarc la nevoie prietenii prin aplicatia My Orange nu mai fac transfer

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

@claudiaionica2019: Ai apelat meniul*100# si sa urmezi pasii descrisi de MihaelaC in mesajul de inceput al topicului? Ai intampinat vreo problema la una din etapele (pasii) de urmat? Nu ai inteles ceva anume? Vrei sa transferi mai mult de 3 euro credit?
Revino in Comunitate cu detalii.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Cu multi ani in urma cand aveam PrePay foloseam aceasta metoda. De cand am abonament si cont My Orange mai fac reincarcari din aplicatie.

Nu este chiar convenabil si o recomand doar in caz de ”avarie”. Motiv: restrictioneaza anumite libertati si drepturi, atat pentru cel care dă, dar și pentru cel care primește. Suficient ca... părere. Pentru detalii sunt mai bine de urmărit condițiile oficiale.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!