Întrebare fară răspuns

Ce pot face în comunitate?

 

Scopul acestei comunități este de a vă ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările voastre despre produsele și serviciile Orange. Simplu, eficient și fun!

Este o comunitate în care membrii se ajută reciproc. Împreună ne dorim să menținem un mediu productiv, prietenos și distractiv în același timp. De aceea am creat și un sistem de recompensare. Sper că îți place să te “joci” și că ești competitiv :D

 

Aici poți găsi informații și sfaturi referitoare la folosirea comunității:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmează să postăm:

  • Echipa Comunității

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Îmi dau seama ca am construit ceva in comunitate cu atâția membri, atâtea întrebări formulate și atâtea răspunsuri oferite. Și la mai multe, dragi colegi!

O atmosferă destul de așezată, cu întrebări și răspunsuri spontane, altele mai elaborate, destul de interesante. Deci este destul de bine!

Unele răspunsuri,ai dreptate,sunt spontane dar sunt și colegi care se documentează și formulează un răspuns mai elaborat și documentat,chiar daca nu sunt cele mai rapide răspunsuri. Eu le prefer pe acestea în locul celor spontane. In fine,fiecare cu preferințele lui :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Bună, scuze pt deranj,as avea nevoie de ultimele 4 luni a facturilor detaliate,pe toate numerele de telefon,sau spune-mi cum pot sa le descarc. Va multumesc!

Bine ai venit Marian. Ședere plăcută și fructuoasă :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Bine ai venit! Poți pune întrebări, da răspunsuri, pentru care primești un punctaj, badge-uri, treci de la un nivel la altul după o anumită perioadă, etc. Dacă urmărești atent ce se discută, poți afla multe lucruri interesante. Succes!

salut, in comunitate poti da raspunsuri la intrebarile puse de abonati orange!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
41 / 100
puncte
Custom field 2

Cel mai bun abonament poate diferi in functie de persoana care-l foloseste si de resursele de care are nevoie. Eu am avut abonamente si la 31 de Euro cu multe minute nationale si internationale, GB mai multi decat suficienti si plateam atat de mult fiindca achizitionam la fidelizare mobile de top. Ulterior am ajuns la concluzia ca nu prea se merita, ca multe resurse nu le foloseam si mobilului m-ar fi ajuns mai bine la liber. Acum am abonament de 5 Euro si am necesarul de resurse pe care le folosesc.

Bine ai venit pe Comunitate, cocuța. Ședere plăcută și fructuoasă.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ma bucur că te avem printre noi @cocuta ,un sfîrșit de săptămînă plăcut și rezolvarea tuturor problemelor.Succes alături de noi în comunitate.

Bun venit în Comunitate, Cocuța! Aici poți afla răspunsul la multe dintre întrebările pe care ți le pui legate de produsele și serviciile Orange și despre multe alte lucruri interesante legate în special de tehnologie. Succes!

Sau poate pui tu o intrebare, Danutza, daca te intereseaza un anume aspect despre Orange :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Va mulțumesc mult!!!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
250 / 750
puncte
Custom field 2

Bine ai venit în Comunitate, Mircea Dumitru! Ne pare bine că îți place să fii alături de noi. Îți mulțumim și noi că ni te-ai alăturat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!