Întrebare fară răspuns

Hartă acoperire servicii internet și voce mobilă

Știați că Orange a creat împreună cu voi, clienții, o nouă hartă de acoperire interactivă?

Aici poți să verifici acoperirea serviciilor de internet și voce mobilă și starea rețelei din zona ta: https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/.

Dacă mărești harta la nivel de stradă o să observi și niste hexagoane care semnifică zonele verificate.

 

Ai folosit această hartă până acum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Multumesc de informatie. Nu stiam de aceasta harta de acoperire, dar am incercat-o acum. Si desi e trecut ca poate atinge pana la 400 viteza, la mine a ajuns la putin peste 200. Cele intre 100-200 sunt vitezele din casa.

Da,eu o am mai folosit-o în speranța că voi vedea și la mine 4G+ :) Acum am 4G cu viteze de până la 100 Mbs deci excelent pentru streaming sau oricare alta activitate pe internet.

Așa este. Sa ai semnal 4G in zone îndepărtate și puțin accesibile este ceva. Asta dovedește că Orange se ocupa de toți clienții nu numai de cei din zonele ușor accesibile.

De reținut că în această zonă Digi nu are semnal deloc,Telekom puțin iar Vodafone la fel. La un test pe telefonul unui prieten pe Vodafone a scos 1,5Mbs în timp ce Orange prin 4G are un 80 Mbs constant.

Da, Stiam de aceasta harta. Am aflat de ea atunci cand am facut parte dintr-unul din comunitatile ODC cand am si facut o sesizare cu privire la acoperire semnal in satul unde se afla parintii mei. Atunci am primit si raspuns la solicitarea mea. Intre timp am uitat de aceasta harta si iti multumesc Mihaela ca ne-ai adus aminte de ea. Asa putem verifica cum e semnalul in zona in care mergem eventual in vacanta, sa nu avem surprize.

Știam de aceasta harta. Am testat-o din curiozitate și nu pentru ca am avut nevoie. In călătoriile pe care le-am făcut, nu am avut probleme cu semnalul. Dar dacă stau sa m-a gândesc, cred ca din când in când, ar fi interesantă o escapada intr-un loc fără semnal.

Nu are semnal peste tot, dar are foarte bine reprezentat pe hartă toate tehnologiile ( 2g/3g/4g/4g+)., pentru fiecare loc din țară.

Călătoresc mult prin țară de la sud la nord și de la est la vest. Nu mi-a fost dat să întâlnesc zone fara semnal Poate nu era 4G peste tot dar o convorbire decenta pe 2 G am avut peste tot. Or fi vârfuri de munte sau platforme petroliere maritime lipsite de semnal însă asta este altă discuție.

Mulțumim mult pentru informare. Nu am folosit aceasta harta pana sa citesc despre ea aici. Acum am început sa “ma joc cu ea”, sa o cercetez puțin și mi se pare foarte utila.

In zona Siriu este semnal slabut si pe alocuri se mai ramane pentru scurt timp si fara semnal. Dar e de inteles fiind o zona montana.

Și la cabana Voina, în județul Argeș, pe Valea Râului Târgului (mai sus de Câmpulung Muscel) e pauză de semnal pe toate tehnologiile. Am văzut că cei de la cabană și-au pus un repeater 3g, dar în rest, e jale. O zonă destul de vizitată și asta.

Nu prea se prinde 500 Mbs, abia am reușit în Orange Shop Victoriei 410 Mbs, e posibil ca atât sa permită rețeaua în acest moment. Iar pe upload, nici vorba de 150 Mbs, maxim 75 Mbs.

Am văzut că s-au mai modificat vitezele pe harta de acoperire, în sensul că nu mai sunt peste tot cele maxime teoretice. De exemplu, unde maximul teoretic era de 300 Mbps, acum este de 284,4.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!