Întrebare cu răspuns(uri)

Puteți da exemple de locații/ localități unde ați prins viteze bune/ foarte bune la internetul mobil?

Eu am prin viteze foarte bune prin Piteș, București, centura Sibiului, centura Alba Iulia, etc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

In Constanta este 4G+ cu viteze intre 200 și 350 Mbs.. Nu peste tot dar în centrul orașului și zona turistica din portul Tomis este.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

București, Iași, Sibiu, Constanța, Venus, Cluj-Napoca, Craiova.

În București am prins pe șoseaua Pandurilor, Fabrica de Chibrituri, Apaca, Iuliu Maniu, Piața Unirii, Universitate, Victoriei. În Sibiu, Craiova, Iași, Cluj - Napoca, Iași zona centrala.

Pana sa-mi recomandati acea aplicatie de masurat viteza, nu ma interesa acest lucru si nici nu eram curioasa. Acum ca am testat-o pot sa va zic ca in Braila nu prea zboara. :(

Ai grijă că la testele astea se duce mult trafic. Asta am uitat să-ți spun. Pe de altă parte, nu are cum să meargă bine peste tot.

In Constanta este 4G+ cu viteze intre 200 și 350 Mbs.. Nu peste tot dar în centrul orașului și zona turistica din portul Tomis este.

Craiova, zona Consul. Aici prind frecvent viteze de peste 250 Mbps. De asemenea zona centrală a Craiovei este o zonă cu semnal 4G+ foarte bun.

BikermanRO
BikermanRO

BikermanRO

User level
Nivel
0
95 / 100
puncte
Custom field 2
BikermanRO

In Timisoara cea mai mare viteza am prins-o pe Take Ionescu, aproape de politie, unde au agregate 3 benzi (banda 3, banda 7 si banda 20), deci maxim teoretic 500Mbps. Aici am prins 361Mbps.

Pe langa aceasta locatie, prind viteze foarte bune la intersectia dintre Calea Sever Bocu si Strada Dr. Grigore T. Popa unde Orange are o antena pe un pilon de inaltimea unui stalp de iluminat. Astfel, putini utilizatori stau pe aceasta antena, vitezele fiind intotdeauna foarte ridicate (200+ Mbps cu 2 benzi agregate, banda 3 si banda 7).

In orasul Sannicolau Mare, Timis. :) Adica orasul meu natal. Acoperire 4G+ de pana la 300 Mbps download cu terminal compatibil cu modulatie superioara (256QAM).

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!