Întrebare cu răspuns(uri)

Ce resurse includ noile abonamente Orange Me Start?

Mi se par super ok. Vouă nu vi se par?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Noile abonamente Orange Me Start conțin resurse bogate, începând de la 9 EUR. Acestea conțin minute/sms naționale nelimitate și 200 minute internaționale și 10 Gb net și bonus 30 Gb. Următorul este de 14 euro și conține 300 minute internaționale, 15 Gb date și bonus 50 Gb net, iar cel de 19 euro, conține 20 Gb si bonus 80 Gb, 600 minute internaționale.

https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Orange Me start 5/7 euro la retenție, mi s-au părut foarte bune, cu minute și sms nelimitat național și SEE, 400 internațional 20/50 Gb inclus și roaming în SEE.

Retenție inseamnă negocierea pe care o porți cu un consultant pentru a obține o ofertă dorită, atunci când ești pe finalul perioadei contractuale.

Abonamentele Orange Me Start mi se par foarte atragatoare, au multe resurse, cumva, compenseaza faptul ca nu cumperi si un telefon.. iar, daca te decizi sa-ti schimbi telefonul poti cumpara unul nou cu plata in rate direct pe factura Orange, insa aceste telefoane functioneaza doar in reteaua Orange..

Cu siguranta conteaza vechimea in retea cand se discuta altceva si, asa mi se si pare in regula.. cu cat este mai mare vechimea cu atat ar trebui sa fii si tu mai multumit..

La retenție primul lucru la care se uita consultantul cu care discuți este vechimea în rețea. In funcție de asta primești ceva mai bun sau mai puțin bun :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!