Întrebare cu răspuns(uri)

Numărul minim și maxim de rate

Care este numărul minim și maxim de rate la achiziționarea unui telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu știu ca Orange acorda rate pe 18 sau pe 24 de luni. M-a gândesc ca cine cumpara in rate, achizitioneaza un telefon mai scump. Cunosc persoane care au cumpărat in rate de la Orange. Au fost mulțumite. Plata se făcea pe factura de servicii iar suma plătită, drept rata era acceptabila.

Am spus că și eu cred că între 6 și 24, pentru că așa mi se pare normal. Adică să fie ca și la magazinele cu produse în rate. Pe site este între 18 și 24 de rate.

Oricum este o oportunitate foarte buna oferită de Orange. Achiziționezi produsul în rate și nu simți financiar acest lucru,plătind foarte puțin pe luna. Eu mai am câteva luni și termin cele 3 rate și apoi voi face altele fără discuție. Să vedem la ce :)

Cea mai bună soluție mi se par abonamentele de tip Orange Me Start, cu beneficii generoase și cu acest sistem de rate. Adică ai și un abonament ok, la o super rețea și poți să-ți iei și telefonul dorit în maxim 24 de rate.Avantaje multiple!

Pentru plata ratei pe factura trebuie sa fii client Orange si poti cumpara mobilul in 18 sau 24 de rate. Daca vrei doar achizitie de telefon o poti face si in 6 sau 12 rate prin intermediul Cardului Avantaj, Cardului BRD Finance MasterCard, Cardului de la Banca Romaneasca si Smartcard de la Banca Transilvania.

Mi s-a părut varianta cea mai buna. Desigur pentru cei care vor sa termine mai repede,12 luni e varianta de luat in calcul.

Faptul că ai posibilitatea să alegi variante între rate pe factură și/sau prin intermediul cardurilor de rate, arată deschiderea operatorului către clienți, din dorința de a-i ajuta să aibă cele mai eficiente metode de finanțare. Să ai posibilitatea să alegi în 18 și 24 rate lunare pe factură sau prin intermediul cardurilor de la bănci e un mare pas înainte față de ceva ani în urmă, când te uitai la telefon sau alt produs, înghițeai în sec, te resemnai și te gândeai apoi că poate va veni o vreme în care să-ți poți permite produsul respectiv!

Am vrut sa optez pentru rate, dar, abonamentul plus rata care era mare m-a facut sa renunt pentru ca depasea bugetul meu. Mentionez ca am vrut sa dau la schimb si telefonul, dar mi se oferea mult mai putin decat daca l-as vinde.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!