Întrebare cu răspuns(uri)

Cadouri oferite la ziua de naștere/onomastica

De ziua de naștere/onomastica, Orange oferă cadouri pentru cartela/abonament. Despre ce cadouri este vorba?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Se oferă net nelimitat în luna în care ai ziua de naștere și voucher de 10% reduceri în Magazinul online, iar de Ziua onomastică, 1 GB net.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Net nelimitat.. nici eu n-am reusit sa-l termin :D.. Imi place ca mai exista si beneficiul votat de noi clienții.. de onomastica nu se pune problema..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Florin D tu ai abonament? Ei trimit mesaje cu urari pe toate numerele de telefon, dar doar de ziua de nastere si nume a titularului abonamentelor.

Da, dacă nu are telefonul pe numele lui, primește titularul abonamentului urările. Sau poate nu le-a observat, pur și simplu. Se mai întâmplă!

Miha Z, da, am abonament de 42E plus internet si cablu tv de la Orange, clar au toate datele mele inclusiv cele doua prenume ale mele, dar din pacate nu am ptimit de onomastica nici o data un mesaj de la orange. Am primit mesaje de la multi ani, dar doar de la prieteni si familie :)

Ce este scris e scris. Cele mai multe probleme le-am rezolvat in scris. La 300 se rezolva probleme obișnuite și mai puțin grave.

Ciudat Florin D, eu am primit mereu urari si " mici atentii" de Sf Mihail si de ziua de nastere. Poti lua legatura cu un operator si cere mai multe lamuriri. Poate nu au "bifate" datele in calculator.

Ma alătur celorlalți clienți care au primit cadou de ziua lor, am primit net nelimitat național timp de aproape 2 luni. Voucher nu am primit și nici nu solicit pentru ca nu am ce face cu el. As fii vrut sa schimb telefonul dar mai am 1 an de contract....

@Orange Am primit un voucher de la voi, valabil în magazinul online, dar indiferent ce aleg sa cumpăr, în momentul în care aplic reducerea, primesc mesajul "voucher-ul nu poate fi folosit pentru aceasta tranzacție"!

Recomandări!?!?!?

@FaraUnID, depinde foarte mult când, pentru ce anume și în ce condiții a fost emis voucherul. Sunt vouchere care se pot folosi de exemplu doar pentru telefoane, altele doar pentru accesorii, altele doar pentru achiziție la fidelizare, altele doar pentru achiziție la preț standard etc. Fiecare voucher are o anumită perioadă de valabilitate. Ne dai, te rog, mai multe detalii?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!