Întrebare cu răspuns(uri)

Activare Roaming de pe alt număr din străinătate

Sunt în străinătate, am Roamingul activ și vreau sa îl activez și pt un alt număr al unui prieten, de pe telefonul meu. Pot sa fac asta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

1. Daca prietenul este cu tine, poate suna de pe numarul tau la relatii cu clienti si solicita activarea roaming-ului pe numarul lui. Astfel el va furniza propriile date si totul va fi in regula. Anul trecut eu am sunat la 300 si eram in Macedonia si a mers. Dar se mai poate apela si la numărul +40 374 300 300 si se taxeaza ca apel international de roaming catre Romania.

 

2. Daca aveti acces la o retea WiFi, puteti accesa site-ul orange.ro si sa solicitati activarea roamingului la chatbot Djingo sau din contul My Orange al prietenului.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (46)

Da (54)

54%

54 membri au votat cu DA

46 membri au votat cu NU

54% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

Eu asa mi-aduc aminte ca am facut si din cate observ pe site-ul Orange e specificat ca numerele scurte pot fi apelate in anumite retele.

Eu am găsit aceste informații pe siteul Orange care specifică numerele scurte apelabile din Romania și numerele luni apelabile din străinătate și taxate evident că apeluri internaționale

https://www.orange.ro/servicii/serviciul-clienti/

Dar eu asa imi aduc aminte ca am facut, ca fara sa vrem am intrat in Macedonia, semnal la internet nu aveam si pierdusem si semnalul la GPS. Deci nu aveam cum sa aflu numarul lung pentru a intra in legatura cu operatorii.

Eu te cred. Nu am găsit totuși nimic referitor la apelarea numerelor scurte din străinătate în linkul postat. Am să mai caut și dacă găsesc ceva concludent voi posta aici. Mulțumesc pentru efort Miha Z.

Asta am observat si eu ca nu da nimic concludent, si face iar trimitere in pagina anterioara. Dar degeaba nu ar fi scris si eu asa am procedat.

Clientii orange ce detin un abonament de voce mobila, trebuie sa se prezinte la un orange shop pentru activarea roaming-ului. Cunostinte de ale mele, nu au reusit altfel. Telefonic li s-a zis ca e ok, si cand au iesit din tara nu le functiona nimic. Pe prepay este alta poveste, roaming-ul se poate activa foarte usor sunand la serviciul clienti sau la *100#.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!