Întrebare cu răspuns(uri)

E necesar sa am internetul activ pentru a folosi Orange Money?

Doresc sa folosesc serviciul Orange Money si nu mai am trafic de net. Pot folosi fara internet acest serviciu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Trafic nu consuma foarte mult aplicația My Orange,însă indubitabil fara o conexiune la internet,oricare ar fi ea,nu funcționează,in sensul că nu se actualizează astfel nu poți obține informațiile dorite. Totuși pentru situații urgențe se poate folosi pentru Cronos apel sau SMS gol la numărul 415 sau formând *115#.
Pentru prepay poți accesa serviciul Info Credit prin apel la numerele scurte 333 sau *133#.Pentru facturi și alte informații,apel la Nr 300 serviciul cu clienții. Deci exista alte posibilități până revine netul :)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din păcate la internet nu exista un pic mai mult sau un pic mai puțin,el ori este ori nu este. Din fericire,puncte wireless gratuite sunt peste tot acum (sa nu uitam și magazinele Orange) așa că dacă am terminat traficul se găsește repede in alta parte. Pentru situații de urgență am explicat mai sus.

Eu nu prea aș lua wireless de pe oriunde, dar fiecare cu alegerea lui. Mă refeream la faptul că, dacă nu mai ai net, și ai nevoie neapărat, ori activezi vreo extraopțiune, ori faci hotspot de pe alt telefon, etc. Se găsesc metode!

Referitor la punctele de wireless gratuite este obiectul altei discuții. Chiar ți-aș propune sa pui pe Comunitate o întrebare legată de aceasta tema și discutăm acolo.

Si in ce priveste folosirea wireless-ului, prefer sa-l folosesc doar acasa si nu in spatii publice pentru o siguranta mai buna!

@MihaZ:

Dacă faci plata prin NFC, nu e necesară conexiunea la internet - oricum vrei primi SMS după efectuarea operațiunii

Ai nevoie de internet dacă facă operațiuni de Alimentare, tranzacții online, etc., ca la orice altă aplicație mobilă a unei bănci.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus