Întrebare cu răspuns(uri)

Alegere beneficii disponibile 3 luni din My Orange

Stiti ca in My Orange, la rubrica Beneficii puteti vota beneficiul pe care sa-l puteti folosi timp de 3 luni? Beneficiul meu actual este "30 GB de internet national si in roaming" si e valabil pana pe 25 mai. Daca sunteti interesati puteti vota pana pe 21 mai urmatorul beneficiu.
In atasament aveti beneficiile puse la vot. Voi pe care l-ati votat? Alegere beneficii disponibile 3 luni din My Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am votat si beneficiez de acest beneficiu. Acum am optat ptr spatiu nelimitat in Orange Cloud timp de trei luni. As fi dorit ca ptr benficiul votat, cel actual cu 30GB sa putem beneficia timp de trei luni/6 luni.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 5 din 5

Eeh, pai e gratis.. in 3 luni, se găsește timp pentru orice, organizare sa fie.. :)))

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@FaraUnID activeaza si vezi ce se intampla. Si apoi vii in Comunitatea si ne zici si noua. Si daca presimtirea ta se indeplineste, ai la dispozitie 3 luni de testare. :))

S-a rezolvat.. Acum vedem ce putem activa..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Tu esti mai norocoasa! La tine apare Valabilitate voucher 05 septembrie 2020.

In cazul meu apare Valabilitate voucher 09 Mai 2020.

Are cineva o masina a timpului? Preferabil cu tot cu sofer. Marty McFly este putin ocupat in perioada aceasta, iar cei de la Uber au spus ca nu se baga la asa ceva!

Probabil eu sunt mai in întârziere ☺.. am activat destul de rar și târziu beneficiile (nici atunci nu prea le-am folosit)..
Oare nu merge, dacă butonul nu este inhibat? Eu cred ca, din moment ce-ti arata acest beneficiu, nu pe următorul, il poti activa.. :D

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Orange Daca saptamana trecuta semnalam faptul pe cont, la sectiunea Beneficii, am un Voucher cu perioada de valabilitate expirata 09 Mai 2020, saptamna aceasta am ca si Beneficul "Acces gratuit la 97 de canale TV, filme si seriale timp de 3 luni"

In momentul in care vreau sa activez acest beneficiu ma tot loves de mesajul "Beneficiul nu a putut fi activat. Incercati mai tarziu."

Ceva sugestii, cu multumiri anticipate!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!