Întrebare cu răspuns(uri)

Alegere beneficii disponibile 3 luni din My Orange

Stiti ca in My Orange, la rubrica Beneficii puteti vota beneficiul pe care sa-l puteti folosi timp de 3 luni? Beneficiul meu actual este "30 GB de internet national si in roaming" si e valabil pana pe 25 mai. Daca sunteti interesati puteti vota pana pe 21 mai urmatorul beneficiu.
In atasament aveti beneficiile puse la vot. Voi pe care l-ati votat? Alegere beneficii disponibile 3 luni din My Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am votat si beneficiez de acest beneficiu. Acum am optat ptr spatiu nelimitat in Orange Cloud timp de trei luni. As fi dorit ca ptr benficiul votat, cel actual cu 30GB sa putem beneficia timp de trei luni/6 luni.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 4 din 5

@Florin, eu am apasat activeaza si am primit sms... acum scrie in dreptul lui "acest beneficiu este activ", deci as spune ca la tine nu este activ.. Cand se va putea activa ultimul votat va aparea exact cum este cel cu Deezer acum.. Nu stiu cand se va intampla asta si la mine tot cel vechi apare.. Nu stiu daca este vreo legatura intre faptul ca nu apare ultimul votat si faptul ca nu am activat nici eu acel beneficiu pana acum.. Important e ca primesti mesaj inainte sa expire si-l poti dezactiva, daca nu vrei sa platesti pentru el, dupa cele 3 luni gratuite..

@Jay: ai idee cum activez un beneficiu?? Sau cum aleg un beneficiu?? As dori sa activez acel trafic de net dar nu-mi da posibilitatea, decât acel Dezzer pe care nu-l vreau. Beneficiile se aleg doar odată pe an?? Sau la 3 luni??

@Florin, am completat raspunsul anterior... nu prea te ajuta, pentru ca nici eu nu stiu cand il vei putea activa.. dar, probabil mai avem de asteptat.. n-am auzit pe nimeni sa spuna ca l-ar fi activat.. Am gasit aceasta fraza, pe varianta desktop, la alege beneficiul, in afara de cea ca votarea s-a incheiat... "Vei putea sa activezi cel mai votat beneficiu intre 24 septembrie 2019 - 14 ianuarie 2020. " Probabil si tu poti vedea acolo data.. inteleg ca ar trebui pana in 14 ianuarie sa apara beneficiul nou.. Nu stiu de cate ori se aleg beneficiile, dar, sigur mai mult de o data pe an... daca in mai se vota altceva decat deezer si era valabil un bonus de net.. probabil o data la 3-4 luni se poate alege un beneficiu..

Cam la 3 luni se modifica acele benificii. Aceasta este perioada in care se desfasoara campania. In aceasta perioada abonatii au posibilitatea sa voteze ce beneficu vor la alegere din cele propuse de operator pentru urmatoare campanie.

In aceasta perioada este activa gratuitatea Deezer Premium timp de trei luni pentru ca acesta a fost cel mai votat beneficiu in campania anterioara. Prin vara au fost oferite 3 luni gratuite pentru optiunea Family HD GO, iar prin primavara a fost iarasi campania cu 30GB de internet valabili si in roaming.

E clar, asa apare și la mine. Ideea este ca sunt persoane care au putut activa acei 30 GB și nu înțeleg cum?? Valabilitatea se schimba la fiecare 18 ale lunii.... Acum a apărut ca are valabilitate pana pe 18. 01....Astept și 18.01...... Mulțumesc ptr răspunsuri.

Revin cu reînnoirea beneficiului, acum îmi arata 18.febr.2020....cand pot activa beneficiul cu 30 GB?? Ca nu mai înțeleg nimic... K, am înțeles că-mi apare data de facturare, dar de ce nu ma lasă să aleg alt beneficiu...

@Florin, activarea beneficiului cu 30 GB se poate face începând cu 15 ian. 2020. Ar trebui să mai vezi un mesaj text mai jos. Asigură-te, te rog, că ai instalată ultima versiune a aplicației. Mulțumim!

Mulțumesc ptr răspunsuri, aștept pana în ianuarie. Mi-a apărut acel mesaj.... Am ultima versiune, acum am verificat. Seara buna tuturor.

@Orange Care ar fi beneficul actual din My Orange, pentru ca la mine apare doar "Activeaza" , fara sa stiu ce activez?

Cred ca era 10% la accesorii în magazinul online, dar, ai dreptate nici la mine nu apare ce anume pot activa.. plus ca am și apăsat sa vad ce se întâmplă... si nu s-a întâmplat nimic.. :))

Daca efectuez click pe "Activeaza" si din greseala activez ceva premium porn ?!?!? Perioada de autoizolare / carantina a trecut, nu mai are rost..... :D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!