Întrebare cu răspuns(uri)

De ce nu imi apare pe telefon "4g" atunci cand am Wi-Fi pornit?

Am observat ca atunci cand am wi-fi pornit, pe telefon la pictograma de la semnal nu imi apare 4g sau 4g+ desi semnalul este destul de bun. Daca opresc wi-fi imi apare imediat 4g+. Voi ati observat fenomenul acesta? De ce nu imi apare pe telefon "4g"?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Asta ți-am spus și eu. De-aia ți-am atașat și poze. Evident că Volte-ul este disponibil doar prin intermediul rețelei 4g, pentru că așa se și numește, adică ,,apel 4g". Teoretic nu are cum să te taxeze suplimentar în roaming pentru acest serviciu, pentru că este unul automat, oferit de rețea, acolo unde este disponibil 4g-ul și dacă rețeaua parteneră are implementată tehnologia asta. Sigur, e valabil să ai un telefon care este compatibil cu această tehnologie și am văzut în screenshot-urile atașate de tine că al tău are așa ceva. Îmi pare bine că am contribuit la rezolvarea acestei probleme!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (10)

67%

10 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 4 din 4

@Madjer
Părerea mea este că trebuie să vezi dacă altcineva cu Orange și un telefon normal are 4g în zonele tale de interes și abia după aceea poți compara. Altfel, nu știu ce să zic.

Salutare, atata vreme cat ești conectata pe Wi-Fi, semnalul de date mobile este de rezerva, doar in cazuri in care nu ai semnal bun la internet sau probleme tehnice la el se conectează automat la date mobile, in caz ca ai pornit internet mobil , daca nu trebuie activat.
Iar in restul perioadei, cat este semnal pe 4g sau 4g+,va aparea pe telefon, daca nu va aparea doar semnalul care este disponibil in zona de semnal alocata. Clar ca nu va fi mereu 4g sau 4g+.
Nu este raza de acoperire peste tot.

mariussruben89
mariussruben89

mariussruben89

User level
Nivel
2
1151 / 2000
puncte
Custom field 2
mariussruben89

Este normal asa. Când ești conectat la Wi-Fi nu folosești internet de la Orange, deci telefonul nu îți mai arata țiul de rețea mobila la care ești conectat.

NeaValiza
NeaValiza

NeaValiza

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
NeaValiza

Nu la toate telefoanele se întâmplă acest lucru.La mine apare de fiecare dată când e posibil atât timp cât setările sunt făcute în așa sens

Mădălin
Mădălin

Mădălin

User level
Nivel
2
1665 / 2000
puncte
Custom field 2
Mădălin

Așa e creat sistemul de operare, dacă intri pe wi-fi să se bazeze pe el nu pe datele mobile, poți opri chestia asta din opțiuni dezvoltator.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!