Întrebare cu răspuns(uri)

De ce nu imi apare pe telefon "4g" atunci cand am Wi-Fi pornit?

Am observat ca atunci cand am wi-fi pornit, pe telefon la pictograma de la semnal nu imi apare 4g sau 4g+ desi semnalul este destul de bun. Daca opresc wi-fi imi apare imediat 4g+. Voi ati observat fenomenul acesta? De ce nu imi apare pe telefon "4g"?

CostinelN
CostinelN

CostinelN

User level
Nivel
1
617 / 750
puncte
Custom field 2
CostinelN
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Asta ți-am spus și eu. De-aia ți-am atașat și poze. Evident că Volte-ul este disponibil doar prin intermediul rețelei 4g, pentru că așa se și numește, adică ,,apel 4g". Teoretic nu are cum să te taxeze suplimentar în roaming pentru acest serviciu, pentru că este unul automat, oferit de rețea, acolo unde este disponibil 4g-ul și dacă rețeaua parteneră are implementată tehnologia asta. Sigur, e valabil să ai un telefon care este compatibil cu această tehnologie și am văzut în screenshot-urile atașate de tine că al tău are așa ceva. Îmi pare bine că am contribuit la rezolvarea acestei probleme!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (10)

67%

10 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 4

Ar merge o antenuta de interior pentru amplificarea semnalului acum după ce ai renovat casa. Se găsește în magazinele Orange.

@Razvan folosesc același telefon. Nu am probleme in ceea ce privește apelurile, însă atunci când folosesc datele mobile mi se întâmpla uneori sa nu primesc nimic și observ asta când intru pe Messenger și imi apare ca nu sunt conectata la net.

 

@Ascary mulțumesc mult pentru sfat. Nu știam de o astfel de varianta. Poate ca ar fi bine sa imi cumpăr cât mai repede o antena, mai ales ca spui ca le găsesc in orange.

Alex G. ai ceva cunostinte in ce consta antena Orange? Eu am vazut ca este o antena care se monteaza la exteriorul cladirii din care pleaca un cablu care vine intr-un echipament care se monteaza la interior. Tot asa sunt si cele care se gasesc in magazinele Orange?

CostinelN
CostinelN

CostinelN

User level
Nivel
1
617 / 750
puncte
Custom field 2
CostinelN

CostinelN nu știu nimic despre aceasta antena. Chiar voiam sa ma interesez despre ea.
Ne poate spune mai multe @ascary, am observat ca el stie mai multe.

Asa arata o antena Orange pentru amplificare semnal pe care o am montata la firma unde lucrez. Este cablat pana la un echipamentele montate in interior. Antena a fost montata gratuit de catre cei de la Orange si deserveste doua echipamente in interior. Nu stiu daca cele comercializate in magazinele Orange arata la fel... Eu zic ca este cam incomod sa tragi cabluri prin casa....

CostinelN
CostinelN

CostinelN

User level
Nivel
1
617 / 750
puncte
Custom field 2
CostinelN

Se numește repeater, care are rolul de a amplifica semnalul existent și este folosit frecvent pentru acoperirespații de birouri, magazine, hale industriale, etc. Dar merge foarte bine și acasă.

Mulțumim pentru poza.
Într-adevăr este cam neplăcut sa stai cu multe cabluri trase prin casa, este incomod și de multe ori inestetic.

Volte este asa cum stiti o tehnologie oferita in prezent doar de orange si usor usor promovata de Digi,conditia este sa ai un telefon care sa aibe o asemenea capacitate,o astfel de functie cat despre voice hd aici e alta mancare de peste.

Spre exemplu,eu am Oneplus 3 si este pt America de nord,nu am tot timpul semnal 4g ca la cele pt Europa

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
42 / 100
puncte
Custom field 2

@Madjer,
Probabil că telefonul tău nu vede decât o parte dintre benzile existente pentru spectrul 4g din rețeaua Orange și acesta este motivul pentru care nu ai mereu 4g, chiar dacă el poate exista.

Salut! Odată conectat la Wi-Fi dispare iconița 4g deoarece nu mai folosești datele în acel moment. Nu este nimic în neregulă cu telefonul sau rețeaua. Deci atât timp cât ești conectat la o rețea Wi-Fi datele se dezactivează adică dispare iconița de la date ( 4g/3g/2g). Sper că te-am lămuri, o zi frumoasă.

Cosmin17
Cosmin17

Cosmin17

User level
Nivel
0
62 / 100
puncte
Custom field 2
Cosmin17

Este posibil sa aibă legătura și cu zona.
Am observat ca sunt multe localități care nu au acoperire 4G, iar semnalul ajunge foarte greu și parca ești rupt de lume.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!