Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce tip de abonament mobil utilizați?

Eu am acum un Orange Me 10 pe care îl folosesc. Voi ce tip de abonament mobil utilizați?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

De doua luni am Orange Me 5 si nici acum nu-mi vine sa cred ca de la abonamente de 30 Euro cat le-am avut 10 ani de zile, am ajuns la unul atat de mic. Anterior lui am avut Orange Me 7, fiindca am realizat ca nu prea se meritau fidelizarile chiar daca luam mobilul la un pret mai accesibil.
Am in acest abonament beneficii mai mult decat suficiente si nu regret alegerea facuta.

Eu am un Orange Me Start 5, in mod surprinzator, pentru ca am coborat de la un abonament ceva mai mare :-). Mai am un Orange Me 10 si un Orange Me 15.

Eu am Orange Me10, in afara perioadei contractuale si sunt multumita, imi ajung toate resursele alocate acestui tip de abonament. Are cam putin internet alocat, dar l-am completat cu beneficiul de vechime in retea si ma descurc. :)

Orange Me Start 8 .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
513 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!