Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot activa bonusul de internet pentru vechime?

Cum pot activa bonusul de internet pentru vechime?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Prin aplicația My Orange -> Mai multe (cele 3 puncte din colt dreapta jos) -> Beneficii vei găsi activare bonus vechime în rețea pentru numerele tale.

 

Dacă intri în contul My Orange din browser (PC, laptop) tot din secțiunea Beneficii / Bonusuri vei putea activa bonusul.

 

Pentru a primi bonusul pe fiecare din numerele tale cu abonamente de voce e necesar să activezi bonusul pe fiecare număr de telefon în parte.

 

Dacă ai un abonament de voce, primești bonus câte 512 MB de internet pe mobil, pentru fiecare an petrecut în rețea.

Bonusul de vechime se alocă lunar, la data de facturare.

Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV. 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (48)

Da (78)

62%

78 membri au votat cu DA

48 membri au votat cu NU

62% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Mocean ioan, ai reușit să adaugi numarul nou în My Orange? Daca nu, revino, te rog, cu o întrebare nouă și oferă-ne mai multe detalii. Mulțumim!

Daca ai mai multe numere primesti bonus net diferit in functie de vechime pentru fiecare numar separat 512mb pentru fiecare an. Bonusul se aloca pe vechimea numarului nu al contului. Eu am avut doua numere unul de 13 celalalt de 6 ani. Am primit net diferit, iar cand am portat numarul de 13 ani chiar daca sunt client pe acelasi cod abonat de 15 ani primesc net pt. nr de 6 ani pt. 6 ani vechime

vasT
vasT

vasT

User level
Nivel
1
159 / 750
puncte
Custom field 2
vasT

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!