Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot activa bonusul de internet pentru vechime?

Cum pot activa bonusul de internet pentru vechime?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Prin aplicația My Orange la beneficii vei găsi activare bonus vechime în rețea pentru numerele tale.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (13)

Da (17)

57%

17 membri au votat cu DA

13 membri au votat cu NU

57% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Atat de simplu e? Multumesc.
Stii cumva bonusul se acorda diferit in functie de anii petrecuti in retea, sau se ia in calcul numarul cu cea mai mare vechime?

Bonusul se acorda in functie de cati ani ai in vechime in reteaua orange si poti beneficia de el in fiecare luna dar fara a se reporta netul nefolosit

El este disponibil încă din prima lună, după abonare. După fiecare an vechime petrecut în rețea vei primi 512 MB/an. Dacă ai 10 ani vechime, vei primi 5 GB bonus (adică 0,5 GB x 10) lunar.

Vio73, nu este asa. Eu a fost nevoie sa il activez din MyOrange pentru toate cele trei abonamente. Am aflat de el de pe platforma asta. Pana acum cateva zile nici eu nici sotul meu nu aveam bonusurile de vechime activate (si el are 4 abonamente, din care cel mai vechi de 18 ani, eu n-am decat 2 ani amarati pe fiecare din cele trei).

Prima dată da, trebuie activat. Apoi îl ai automat. Așa este. Îmi cer scuze! Se activează din cont sau printr-un sms la 321, cu textul DA.

Ai dreptate imch, nici la mine nu era activat si am fost nevoita sa intru in My Orange si sa activez pentru fiecare numar in parte.

O intrebare imch, la mine ambele abonamente au avut aceiasi vechime, deci am primit pentru ele acelasi bonus. La tine cum s-a calculat? Sotul a primit pentru 18 ani, iar tu pentru 2 ani echivalentul in GB?

Să folosești traficul bonus de vechime cu plăcere.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu,nu se activează automat. Se poate activa din aplicația My Orange sau pe desktop contul meu My Orange.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

La cel cu 18 ani vei avea 9 GB vechime, iar la cel/ cele cu 2 ani, 1 GB. Eu am mai multe abonamente cu vechimi diferite, iar bonusul e diferit pentru fiecare.

Oricând cu plăcere. :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Miha Z, scuze, am vazut tarziu intrebarea. La abonamentele sotului meu fiecare numar a primit bonus in conformitate cu propria vechime. De exemplu, soacra mea are 9 GB bonus, iar fiul meu are 1 GB. Pe ambele este titular sotul. Ale mele sunt toate la unison, le-am portat in acelasi moment.

Romeo bonusul de vechime este doar pentru abonamente. La PrePay se ofera bonus de internet la fiecare reincarcare peste 6 Euro.

La prima vedere, mă speriasem când am văzut că ți-au dat 50 gb și m-am gândit că mi-a scăpat mie ceva. În secunda 2 am văzut că este vorba de fapt despre prepay. Bine că s-a rezolvat, Romeo!

Intri in My Orange, selectezi numărul tău de telefon,(in cazul in care in contul tău ai mai multe numere), apoi mergi la beneficii, bonusuri si apoi activezi Bonus pentru anii petrecuți in rețea. De obicei arată cât Bonus de internet ai in funcție de vechimea abonamentului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!