Întrebare cu răspuns(uri)

Modalitati de a obtine mai multe puncte thank you

Îmi doresc sa strang cât mai multe puncte thank you. Cum pot realiza acest lucru?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Punctele Thank You sunt legate de factura Orange, deci cu cat este factura mai mare, cu atat ai mai multe puncte :-). 10% din valoarea facturii se intoarce catre tine in puncte Thank You. Cum faci mai multe puncte?
1. Daca ai 3 servicii diferite achizitionate de la Orange (mobil, internet si TV), cele 10% se transforma in 20% puncte Thank You.
2. Daca nu folosesti contul My Orange, activandu-l si folosindu-l pentru prima data, primesti automat 50 de puncte.
3. Daca ramai mai mult timp client Orange faci mai multe puncte, pentru fiecare an de vechime primind cu 10% mai multe puncte Thank You
4. Daca ai mai multe conturi, sau prieteni care nu au ce face cu punctele, ti le poti transfera tie (aici sunt niste reguli specifice, vezi ca s-a discutat pe platforma)
De mentionat si faptul ca, desi nu ai mai multe, folosite in magazinul on-line punctele Thank You valoreaza mai mult, deci e ca si cand ai avea mai multe.
Spor la adunat!

imch
imch

imch

User level
Nivel
3
4004 / 5000
puncte
Custom field 2
imch

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (31)

91%

31 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

91% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

Da bravo Romeo. Tii cu Orange, nu te gandesti si la buzunarul nostru.:)
Serios acum vorbind ai dreptate, la o factura mai mare iti ofera mai multe puncte.

Bună, dacă dorești mai multe puncte trebuie in primul rând să simți multe abonamente strânse în unul singur, in acest fel fiecare nr de telefon primește mai multe puncte, asta fac și eu; mai este o modalitate, urmărit nu Orange si acolo au promoții de obținere puncte,spor la adunat

este foarte interesant subiectul,chiar nu stiam nici unul din detalile acestea.
eu am 1 prepay,1 voce si 2 net...ma incadrez in "cele 3 servicii"? :)
asa este cum spune @vio73,poti lua orange love si cu mobil,tv si net fix 4G,am vrut si eu,ma interesa mult oferta cu gratuitate la monitor dar...nu m-am incadrat,poate pe viitor,am inteles ca abia dupa 12 sau 18 luni poti benefica de oferta aceasta.
@imch super raspuns
@Gabi Braileanu...cum poti strange mai mult abonamente in unul singur,te referi la transferat pct?
si ce este nu orange?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

@leon mulțumesc pentru apreciere.

imch
imch

imch

User level
Nivel
3
4004 / 5000
puncte
Custom field 2
imch

Cel mai bun mod de a obține puncte e să îți plătești facturile la timp.
Înainte de marea revoluție Orange puteai obține cate 1 singur punct pentru fiecare reincarcare.Aceasta posibilitate a fost eliminată , s-au scăzut de la 25% la 10% puncte din valoarea facturii...Astfel obții mai puține puncte dar care pot valora dublu la o achiziție și reinoire de contract dar fiind mai puține practic e mai greu sa le folosești fiindcă expiră și mai repede.
Deci singura soluție - facturi mari cu plata la timp și transfer odată la 3 luni de la prieteni însă mă îndoiesc că aceștia vor acumula mai mult de 10 puncte în 3 luni .
Crearea de conturi noi și vei putea transfera 50 puncte cadou care vor valora 10 euro daca ai mai mult de 15 ani în rețea.
Primești mai multe puncte și dacă îți iei tot pachetul tv -mobil-internet

Din păcate, ai dreptate. La reîncărcarea prepay din cont, nu se mai primesc puncte thank you. Și eu am fost destul de supărat când am aflat vestea respectivă.

Eu nu prea sunt atentă la puncte.. ca sunt puține, având doar telefonia mobilă.. dintre cele 3 servicii care ar putea aduce mai multe puncte, daca sunt combinate..

Miha, aproape ca si mine, pentru ca de la prelungirea anterioară, nici abonamentele părinților mei nu se mai încadrează... Asta e, nu le putem avea pe toate :))

Da este o varianta noua,introdusa de Orange cu transferul de puncte .
Cand intri pe puncte sa verifici istoric,la un moment dat iti va apărea si o rubrică in care te intreaba daca doresti sa transferi cuiva din punctele tale.
Iar legat de acordarea lor,ce pot zice,eu am maxim de acordare,20%,am pachet Orange Love,ceea ce ma avantajează ca am primit si oferta la Tv cat si internet,plus mai multe puncte pe cont,in fiece luna,care deocamdata doar la achizitii de telefoane si accesorii se pot utiliza.

Obtii mai multe puncte thank you cu cat ai o valoare mai mare a facturii, prin incarcarea unei cartele prepay de pe abonament , de asemenea iti pot fi transferate puncte de alti utilizatori!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!