anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Primesc telefon la schimb în service?

Miha_Z
#StarMember
Dacă am probleme cu telefonul și vreau sa-l trimit la service, mi se va da alt telefon la schimb sa-l folosesc?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
De obicei îți spun ce telefon îți dau la schimb, acum daca e unul mai slăbuț și musai ai nevoie de un aparat, îl accepți și pe acela pentru voce și sms. De fiecare data am primit telefon la schimb, în Orange Shop.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Ascary
Campion certificat
Nu. Va trebui să aștepți repararea sau schimbarea după caz a terminalului.

Miha_Z
#StarMember
In urma cu cativa ani, nu se dadea clientului telefon la schimb? Eu asa tin minte.

Laura_cio
Senior
Am auzit pe cineva care spunea ca i s-a dat un telefon la schimb pe perioada reparației propriului telefon.

Miha_Z
#StarMember
Stii cumva era la Orange, sau la alta firma de telefonie?

Vio73
#StarMember
În trecut se oferea așa ceva. Eu am primit acum câțiva ani. Acum nu se mai oferă telefon la schimb. Eu am avut chiar înainte de Paște telefon la reparat, la Orange și nu mi s-a dat altul la schimb.

Laura_cio
Senior
La Orange. Îl lași la Orange Shop, va merge la service și in perioada așteptării primesti un telefon de utilizare in limita stocului disponibil.

Vio73
#StarMember
Mie nu mi s-a spus de așa ceva. Acum câțiva ani am fost întrebat, dar acum, nu. Și mă cunosc cei din Shopul unde am dus telefonul soției la reparat. Într-adevăr, văd că există posibilitatea să ți se ofere telefon la schimb, în limita stocului disponibil. https://www.orange.ro/help/despre-orange-service-146

Razvan
#StarMember
Da, se poate sa primești telefon la schimb, dar trebuie sa întrebi dacă exista aceasta posibilitate, ca e posibil sa nu aibă pe stoc un smartphone.

Ascary
Campion certificat
Ar fi bine daca telefoanele reținute de Orange prin programul Buy Back să ajungă la clienții Orange pe perioada cat aceștia au telefonul lor într-un service Orange

Vio73
#StarMember
Nu cred, dar n-ar fi exclus!

Miha_Z
#StarMember
Corect ar fi ca daca lasi un smartphone performant, sa-ti ofere macar un alt smartphone ca e necesar pentru aplicatiile folosite. Eu de exemplu folosesc mult WhatsApp ca am 3 grupuri numai la munca. Si daca mi-ar oferi un telefon simplu, cu butoane nu prea as avea ce face cu el, decat conversa.

Vio73
#StarMember
Asta poți afla numai la fața locului, din păcate. Eu am telefon de rezervă, pentru astfel de situații. Un Samsung j4+.

Miha_Z
#StarMember
Eu n-am niciun telefon de rezerva, dar asta n-ar fi problema ca in cazul in care nu mi se ofera telefon la schimb, apelez la rude, prieteni... De gasit se gaseste nu-i problema.

Vio73
#StarMember
Am chiar două, dar unul e mai vechi și e cam slăbuț. L-am folosit acum vreo 2 ani odată, dar m-am descurcat greu cu el. În general am avut telefoane bune și când treci de pe unul bun pe unul de abia se târâie, îți vine să-l arunci.