Întrebare cu răspuns(uri)

Primesc telefon la schimb în service?

Dacă am probleme cu telefonul și vreau sa-l trimit la service, mi se va da alt telefon la schimb sa-l folosesc?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

De obicei îți spun ce telefon îți dau la schimb, acum daca e unul mai slăbuț și musai ai nevoie de un aparat, îl accepți și pe acela pentru voce și sms. De fiecare data am primit telefon la schimb, în Orange Shop.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (9)

90%

9 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

90% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

În trecut se oferea așa ceva. Eu am primit acum câțiva ani. Acum nu se mai oferă telefon la schimb. Eu am avut chiar înainte de Paște telefon la reparat, la Orange și nu mi s-a dat altul la schimb.

La Orange. Îl lași la Orange Shop, va merge la service și in perioada așteptării primesti un telefon de utilizare in limita stocului disponibil.

Mie nu mi s-a spus de așa ceva. Acum câțiva ani am fost întrebat, dar acum, nu. Și mă cunosc cei din Shopul unde am dus telefonul soției la reparat. Într-adevăr, văd că există posibilitatea să ți se ofere telefon la schimb, în limita stocului disponibil.

https://www.orange.ro/help/despre-orange-service-146

Da, se poate sa primești telefon la schimb, dar trebuie sa întrebi dacă exista aceasta posibilitate, ca e posibil sa nu aibă pe stoc un smartphone.

Ar fi bine daca telefoanele reținute de Orange prin programul Buy Back să ajungă la clienții Orange pe perioada cat aceștia au telefonul lor într-un service Orange

Corect ar fi ca daca lasi un smartphone performant, sa-ti ofere macar un alt smartphone ca e necesar pentru aplicatiile folosite. Eu de exemplu folosesc mult WhatsApp ca am 3 grupuri numai la munca. Si daca mi-ar oferi un telefon simplu, cu butoane nu prea as avea ce face cu el, decat conversa.

Eu n-am niciun telefon de rezerva, dar asta n-ar fi problema ca in cazul in care nu mi se ofera telefon la schimb, apelez la rude, prieteni... De gasit se gaseste nu-i problema.

Am chiar două, dar unul e mai vechi și e cam slăbuț. L-am folosit acum vreo 2 ani odată, dar m-am descurcat greu cu el. În general am avut telefoane bune și când treci de pe unul bun pe unul de abia se târâie, îți vine să-l arunci.

De obicei îți spun ce telefon îți dau la schimb, acum daca e unul mai slăbuț și musai ai nevoie de un aparat, îl accepți și pe acela pentru voce și sms. De fiecare data am primit telefon la schimb, în Orange Shop.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!