Întrebare cu răspuns(uri)

Pretul de achizitie al unui telefon luat cu abonament.

Diferă prețul unui telefon la abonament? Care sunt criteriile care sunt luate în calcul?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pot sa-ti spun ca eu am cumparat numai in ultima jumatate de an 4 telefoane de la Orange. Toate cu prelungire de abonamente. Diferentele de pret sunt majore (in sensul ca la un abonament de 11 sau 12 EUR am platit si mai putin de jumatate pe telefon) dar te si obliga sa ramai abonatul companiei timp de 2 ani. Pentru mine asta nu e o problema, pentru ca oricum nu planuiesc sa schimb furnizorul, dar pentru altii ar putea fi. Ce te-as sfatui este sa accesezi magazinul on-line al Orange fiind logata pe MyOrange, sa selectezi telefonul pe care ti-l doresti si sa vezi cat te costa la prelungire de abonament sau cu un abonament nou. Ideal ar fi sa faci exercitiul asta si intr-un magazin, sa vezi acolo ce oferta este. Dupa aia poti lua cea mai buna decizie pentru tine. Succes!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da,foarte mult. Telefoanele achiziționate împreună cu un abonament sau la prelungirea unuia existent pot avea o reducere și de 100%.Reducerile sunt în funcție de valoarea abonamentului achiziționat odată cu telefonul.

Ma gandeam sa iau la liber un mobil si separat un abonament mic care sa contina beneficiile dorite de mine. Zici ca cealalta varianta e mai rentabila?

Cu cât abonamentul este mai mare, cu atât prețul telefonului este mai mic sau poate fi chiar gratuit. Mai există și varianta cu abonament fără telefon, cu abonament Orange Me Start, care are resurse foarte bune, iar telefonul în rate, pe factură. Succes!

Și eu am cumpărat, dar aveam ceva puncte și doream să fac o achiziție pentru cineva apropiat. Altfel spus, ieși bine doar dacă ai perioada contractuală expirat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus