Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Achizitie telefon înaintea expirării perioadei contractuale

Pot sa achizitionez un telefon si sa beneficiez de politica de fidelizare, chiar daca nu mi-a expirat perioada contractuala? Daca, da, in ce condiții și cu cat timp inainte? Beneficiile sunt la fel ca atunci cand expira perioada contractuala?

Răspunsuri

Da,ai dreptate,costurile sunt ridicate prin Early Upgrade in funcție de lunile rămase în contract însă unde bugetul nu este o problema atunci se poate folosi cu succes aceasta oportunitate oferită de Orange

Dacă nu ai alte soluții, da. Dar trebuie să achiți o taxă de câteva zeci sau peste 100 de euro ( depinde de la caz la caz), după care poți să-ți iei telefonul dorit.

Mulțumesc pentru link, Razvan! Exista vreo posibilitate sa mut discuția acolo?
Ascary, ce presupune acest program? Ce costuri sunt? Uite, un caz concret. In decembrie, îmi expira perioada contractuala. Dar, as vrea sa cumpăr un telefon pentru mama mea. Presupun ca va trebui sa îmi măresc abonamentul, deși nu as vrea, am suficiente resurse. As prefera sa suport un cost mai mare, in loc sa cresc foarte mult valoarea.
Vio73, cum adică condițiile nu sunt de luat in seama? Nu voi avea tot statutul de client care își prelungeste abonamentul? Oricum, pe puncte nu ma pot baza. Din cauza abonamentului mic, primesc putine puncte.

Tu știi, dacă îți convine sau nu. Poți verifica aici:

https://www.orange.ro/servicii/early-upgrade/index.html

Poți verifica și în magazinul online. Selectezi telefonul dorit și îți spune prețul exact ( inclusiv cu Early upgrade).

Din păcate beneficiile nu sunt că cele care îți sunt oferite după expirarea perioadei contractuale și aici mă refer la Early Upgrade. Cea mai bună soluție ar fi să aștepți să intri in ultimele 6 luni de contract și apoi să negociezi achiziția unui telefon .

Mai nou, trebuie să aștepți intrarea în ultimele 3 luni contractuale, ca să poți obține ceva mai ok, sau chiar să-ți expire perioada contractuală.

Acest subiect a mai fost dezbatut in Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1972743-telefon-fidelizare. O sa inchidem acest topic, dar puteti continua discutiile despre achizitia telefoanelor inainte de expirarea contractului acolo. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!