Întrebare fară răspuns

Vă doriți canale 4k în grila Orange tv satelit?

Cred că ar fi normal ca de aici încolo să ne dorim canale 4k în grila de programe oferită de Orange. Ei au fost prima platformă dth din România cu cele mai multe programe HD în grilă încă de la lansare și de aia mă gândesc la pasul următor.

Răspunsuri

Da ar fi interesant,mai ales un canal de filme 4K. Din păcate grila de programe al Orange DTH a regresat un pic fata de cum era cu ceva timp in urma. Pe mine nu mă deranjează dar am observat oarece comentarii negative privind acest aspect. Un canal 4 K ar fi un mare pas înainte.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

E cam greu de oferit un canal 4K în grila, deoarece chiria pe Transponder Satelit (TP) este mare și ar trebui sa utilizeze o frecvență doar pentru acest canal. Ideea este buna, mi-aș dori sa introducă, dar dpdv economic nu este fezabil momentan.

Da,la costuri nu m-am gândit. Oricum conținutul 4K este destul de limitat,și când te gândești că deja au apărut televizoare 8K.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Netflix, Dragomir :)) Sunt filme 4K,oferite gratuit prin pachetul Orange Love timp de 3 luni destul cat sa testezi UHD și HDR.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

In urma cu un an si ceva, in timp ce cautam sa-mi schimb televizorul din living/sufragerie, m-am uitat la tot felul de review-uri pe internet dinte care am observat ca in anumite tari in grila de canale tv o mare parte erau 4K. La noi singurul distribuitor din ce stiu care sa ofere UN CANAL 4K este Digi. Personal cred ca trebuie lucrat sanatos la infrastructura pentru a putea introduce posturi 4K in grila din cauza fluxului destul de mare de date pentru posturile 4K. MI-as dori sa pot vedea la fiecare distribuitor de CATV macar un post 4k free nu contra cost precum cel de la digi!

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4527 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!