Întrebare cu răspuns(uri)

Vă doriți canale 4k în grila Orange tv satelit?

Cred că ar fi normal ca de aici încolo să ne dorim canale 4k în grila de programe oferită de Orange. Ei au fost prima platformă dth din România cu cele mai multe programe HD în grilă încă de la lansare și de aia mă gândesc la pasul următor.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

E cam greu de oferit un canal 4K în grila, deoarece chiria pe Transponder Satelit (TP) este mare și ar trebui sa utilizeze o frecvență doar pentru acest canal. Ideea este buna, mi-aș dori sa introducă, dar dpdv economic nu este fezabil momentan.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da ar fi interesant,mai ales un canal de filme 4K. Din păcate grila de programe al Orange DTH a regresat un pic fata de cum era cu ceva timp in urma. Pe mine nu mă deranjează dar am observat oarece comentarii negative privind acest aspect. Un canal 4 K ar fi un mare pas înainte.

Da,la costuri nu m-am gândit. Oricum conținutul 4K este destul de limitat,și când te gândești că deja au apărut televizoare 8K.

Pt aceste canale daca exista trebuie si un televizor 4K ;)

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!