Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Număr provizoriu la portare

Ce știți despre numărul provizoriu? Se taxează emiterea lui? Cât timp îl voi folosi dacă aleg să portez un abonament sau o cartela PrePay din altă rețea la Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sigur că da. Este gratuit și funcționează doar câteva zile, până se trece pe noul sim. De regulă, numărul acela se folosește până la trecerea numărului tău în noua rețea.

Numărul provizoriu se folosește numai la portare, abonament sau Prepay, și este gratuit, nepercepandu-se nicio taxa. Va fi disponibil pana la obținerea noului număr definitiv.

@svetalex, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membrii să găsească mai usor informații despre numarul provizoriu la portare.
Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!