Întrebare cu răspuns(uri)

De ce ați ales/ ați alege Deezer?

Tot butonand telefonul am dat peste aplicația Deezer, care a fost cel mai probabil preinstalata când am cumpărat telefonul.
Utilizează careva această aplicație? Am văzut că se plătește un abonament lunar ( https://www.orange.ro/Deezer/) și mă întrebam de ce aș alege această în detrimentul YouTube care este gratuit.
Gases aici orice melodie?
La cât timp după lansarea unei piese noi/album apare pe Dezeer (de obicei artiștii își pun piesele pe YouTube în ziua lansării)?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut !

Am cont Deezer Premium prin Orange. Ce pot spune, după cca. 3 luni de utilizare, este că algoritmul de alcătuire al playlist-urilor este bine optimizat. După ce selectezi genurile/ artiștii favoriți, aplicația îți oferă mai multe „flow”-uri personalizate. Se pot selecta individual și piesele favorite, ce updatează lista flow-urilor. Dacă ai cont Premium, poți face download și asculta offline piesele favorite/ playlist-urile.
Calitatea audio este bună, iar dacă ai un smartphone ce are Hi-Fi Quad DAC + căști cu impedanță mare (peste 50 de ohmi) - vei descoperi noi detalii sonore în piesele favorite. Când vine vorba de calitatea Hi-Fi, varianta free nu este o opțiune, indiferent de serviciul selectat (Spotify, Google Music, Deezer, Tidal, Amazon Music).
Fiind o opțiune Orange, am preferat Deezer Premium, deoarece îmi vine direct pe factură.
Recomand acest serviciu !

eda2k
eda2k

eda2k

User level
Nivel
3
2509 / 5000
puncte
Custom field 2
eda2k

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

Eu am testat cu ceva vreme în urmă serviciul.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Mi se pare că a mai fost disponibilă la testare opțiunea respectivă la *100#.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

În zilele noastre, cu atâtea aplicații la îndemână, chiar nu-i mai văd utilitatea.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

N-am folosit niciodată aplicația, din lipsa de timp.. stiu ca este o aplicatie cu muzica, dar, daca am radio pe telefon si posibilitatea de a intra pe youtube si nici pe acestea nu prea le accesez, n-ar avea rost să plătesc pentru ea..

O folosesc de mai mult timp. Se poate folosi fara plata, dar e limitata si are publicitate ocazionala. Are un free trial de o luna si deasemenea Orange ofera/oferea diferite promotii: 3 sau 6 luni gratuite de Deezer Premium. Formeaza *100# -> 3 -> 1 -> 3 Optiuni Deezer.
Am folosit promotia de la Orange de mai multe ori, deci sper sa va fie de ajutor.

foarte tare! Mulțumesc @Lucifer pentru pont. Mi-am activat opțiunea Deezer gratuit 3 luni. Sper să nu uit să o dezactivez după expirarea acestei perioade, pentru că ulterior va fi taxată cu aproximativ 5 eur :)

Hello,

Nu pot face comparatie cu Spotify, pentru ca nu am folosit, dar folosesc Deezer de aproximativ 3 ani, sunt multumit de calitatea audio iar daca setez in aplicatie modul de redare "best audio quality available", se simte diferenta.

Ma mai incanta ca pot descarca melodiile local, one by one sau playlist-ul favorit, pot da share sau pot primi de la alti prieteni playlist-uri si pot seta contul pe 3 dispozitive diferite, iar melodiile canta in background fara probleme, lucru pe care nu il pot face pe Youtube, ci doar pe Youtube Music (contra cost si acesta).

Overall sunt incantat si recomand aplicatia, puteti incerca varianta trial.

În urmă cu 3 luni am încercat să îmi activez Dezeer gratuit (la *100# era un beneficiu). Când am activat opțiunea mi se spunea să aștept un SMS de confirmare. Azi am primit 2 Sms-uri... Unul prin care mi se activa opțiunea... Și unul prin care a fost dezactivată. Eu nu mai înțeleg nimic. Ca și feedback mi se par destul de ambigue informațiile legate de modul de activare a acestui beneficiu...
A mai încercat careva activarea Dezeer gratuit pentru 3 luni?

@svetalex, au fost, într-adevăr, niște probleme tehnice la provizionarea acestui serviciu.

 

Vestea bună este că, începând de astăzi, puteți avea muzică pe telefon, prin Deezer, gratuit timp de 3 luni. Beneficiul se poate activa din My Orange și este disponibil la activare în perioada 24 septembrie 2019 – 14 ianuarie 2020.

 

https://www.orange.ro/orange-thank-you/index.html

Mulțumim! Am văzut că apare în My Orange! Iar următorul beneficiu va fi cel cu 30 GB net național și în roaming.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ooo 3 luni gratuit?! E ceva. Nu am folosit Deezer până acum însă daca e gratis,de ce nu? :))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Youtubul daca nu stiati nu este gratis. Cere si el bani. Deezerul e mai bun din punct de vedere ca aici gasesti albume mai multe ca pe spotify si cine are orange indiferent de cartela sau prepay plateste un pic mai putin. Cine vrea toata muzica sa o aiba la o calitate foarte buna la acest tarif e o alegere foarte buna.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!