Întrebare cu răspuns(uri)

Mai este valabil programul Buy-Back?

As vrea sa achizitionez un mobil mai performant si pentru a reduce din pretul lui as veni si cu cateva mobile mai vechi. Stiti cate mobile as putea folosi? Dupa parerea voastra e mai rentabila varianta asta sau sa incerc sa le vand pe site-uri de specialitate?

Da,programul este de actualitate și poți primi intre 10 și 100 de euro în funcție de evaluarea telefonului oferit de tine.
https://www.orange.ro/servicii/buy-back/

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (33)

80%

33 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

80% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Depinde de la caz la caz. Nu poți de fiecare dată să stai să vinzi ceva, mai ales dacă este ieftin. Așa, îl dai pentru 10 euro și gata. dacă e vechi, oricum se strică și n-ai ce să mai faci cu el. Mă refer la telefoane cu buntoane (pentru cine are așa ceva).

Eu am dat la buy back, acum ceva ani, telefoane funcționale, dar slabute sau vechi.. Ideea e ca nu valorau cine stie ce si am luat altele cu prelungire abonamente, cu 10€ mai ieftine fata de prețurile afisate.. Acum, daca nu ma însel, se accepta 1 voucher pt 1 dispozitiv nou cu abonament pe 24 de luni sau 3 vouchere pt prelungire cu 24 de luni a unui abonament de grup.. Nu stiu ce sa spun, care ar fi mai ok, dar, cred ca daca ai un telefon bun si-ti place îl păstrezi până nu mai e asa bun si atunci e de preferat sa obții o reducere de 10€ decât să astepti mult si bine sa-l vinzi cu 1€ in plus.. depinde cat de grabit esti si daca diferenta merita agitația..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

hai sa va spun din decembrie:
-1 singur telefon
-10 euro vaucher indiferent de soi(asa mi s-a spus)
-se primeau chiar si nefunctionale/fara baterie
-am dat eu incarcatorul,mi s-a spus ca nu e necesar
telefonul era un samsung galaxy mini in perfecta stare.
am incercat sa-l daruiesc dar nu mai e la moda,si am fost in 3 randuri refuzat,asa ca m-am suparat...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Pai se primesc mai multe,dar fără vouchere :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Programul buy- back consta in valorificarea unui telefon sau tablete vechi printr- o oferta speciala in magazinul Orange, iar in urma evaluarii vechiului telefon sau tablete, primesti un voucher de pana la 350 de euro, pe care il vei putea folosi la achizitia de telefoane, tablete sau accesorii din magazine. Beneficiile programului Buy- Back la Orange, poti veni cu telefonul vechi sau tableta si vei primi un voucher a carui valoare evaluuarea dispozitivului. Poti aduce orice model de telefon sau tableta. Daca telefonul tau este evaluat pana in 10 euro, primesti 10 euro garantat pentru acesta, daca activezi sau prelungesti cu 24 de luni un abonament din oferta curenta. Poti duce si un telefon care nu mai functioneaza, va fii colectat si evaluat.
Daca vechiul dispozitiv este evaluat pana in 10 euro, dar prelungesti un abonament individual mai mare de 5 euro pe 24 de luni primesti un voucher in valoare de 10 euro pentru acesta. Daca vechiul dispozitiv este evaluat pana in 10 euro, primesti un voucher in valoare de 5 euro pentru acesta, la prelungirea unui abonament individual mai mic sau egal cu 5 euro pe 24 de luni. Persoanele juridice cu abonament de grup pot folosi 3 vouchere primind pentru telefoanele functionale evaluate pana in 10 euro la prelungirea unui singur abonament pe 24 de luni.
Programul Buy- Back special pentru Samsung Galaxy Note 10/ Note 10 + consta in evaluarea unui telefon Samsung vechi, dar functional, si puteti primi un voucher de 100 de euro reducere pentru noul Galaxy Note 10/ Note 10+. Oferta este valabila impreuna cu activarea sau prelungirea unui abonament de voce de minim 5 euro pe 24 de luni. Evaluarea se face exclusiv in shop- urile Orange pe baza unor criterii stabilite, iar valoarea este variabila si influentata de functionalitatea si aspectul telefonului( daca ecranul este functional, daca telefonul este sau nu lovit). Sunt acceptate modele Samsung evaluate la o valoare mai mare de 0 euro. Oferta este valabila pana la 31 august 2019 inclusiv si nu se cumuleaza cu alte oferte de buy- back. Voucher- ul suplimentar de Buy- Back este valabil pana la 31 octombrie 2019.
Oferta speciala de festival:" Ai 150 de euro pentru Huawei P 30/ P 30 Pro".
Vino in magazinele Orange cu telefonul tau Huawei vechi, dar functional si primesti in plus un voucher de 150 de euro. Poti folosi voucher-ul la achizitia noului Huawei P 30 sau P 30 Pro. Evaluarea se face exclusiv in shop-urile Orange pe baza unor criterii stabilite, iar valoarea este variabila si influentata de functionalitatea si aspectul telefonului( daca ecranul este functional, daca telefonul este sau nu lovit). Sunt acceptate modele Huawei la o valoare mai mare de 0 euro. Oferta este valabila pana pe 11 august 2019 inclusiv, si nu se cumuleaza cu alte oferte de Buy- Back. Voucher-ul de 150 de euro, din oferta speciala Buy-Back, este valabil pana la 30 octombrie 2019.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!