anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai este valabil programul Buy-Back?

Miha_Z
#StarMember
As vrea sa achizitionez un mobil mai performant si pentru a reduce din pretul lui as veni si cu cateva mobile mai vechi. Stiti cate mobile as putea folosi? Dupa parerea voastra e mai rentabila varianta asta sau sa incerc sa le vand pe site-uri de specialitate?
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Da,programul este de actualitate și poți primi intre 10 și 100 de euro în funcție de evaluarea telefonului oferit de tine. https://www.orange.ro/servicii/buy-back/

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Ascary
Campion certificat
Da,programul este de actualitate și poți primi intre 10 și 100 de euro în funcție de evaluarea telefonului oferit de tine. https://www.orange.ro/servicii/buy-back/

Vio73
#StarMember
Dacă te gândești să îți iei un telefon sau o tabletă nouă, dar ai vrea și să îl valorifici simplu și rapid pe cel vechi, ți-am pregătit o ofertă specială prin programul Buy-Back. Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău telefon sau tabletă și, în urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele noastre. Beneficiile programului Buy-Back La Orange, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului. Poți aduce orice model de telefon sau tabletă Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă Câți bani pot primi pentru vechiul meu telefon/tabletă? Verifică valoarea telefonului tău vechi în magazin Orange de către colegii noștri. Vino în magazinele Orange chiar și cu un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună. Oferta Buy-Back național Dacă dispozitivul tău este evaluat până în 10 euro, dar prelungești un abonament individual mai mare de 5 euro pe 24 de luni, atunci primești un voucher în valoare de 10 euro Dacă vechiul tău dispozitiv este evaluat până în 10 euro, primești un voucher în valoare de 5 euro pentru acesta, la prelungirea unui abonament individual mai mic sau egal cu 5 euro pe 24 de luni Persoanele juridice cu abonament de grup pot folosi 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la prelungirea unui singur abonament pe 24 de luni Pentru mai multe detalii citeste termenii si conditiile de utilizare a serviciului valabile incepand cu 1 august 2018. Valoarea voucherului primit prin sistemul de buy-back este cu TVA inclus. Sursa: https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/

Miha_Z
#StarMember
Vio73 ma interesa mai mult parerea voastra personala decat un copy-paste a unei pagini deja citita de mine. 😞 Sunt multe date care oricum nu raspund la ce ma interesa pe mine. De aceea am si adresat intrebarea catre voi. Din punctul meu de vedere daca un mobil este evaluat la Orange cu 10Euro iar eu pot lua pe el 20E, nu se merita sa-l dau Buy-Back. N-am dreptate?

Vio73
#StarMember
Normal că în programul ăsta nu merită să vii cu telefoane bune. Eventual, poți să vii cu telefoane ieftine, chiar cu butoane, care să acopere cei 10 euro.

Miha_Z
#StarMember
Din ce ati scris merg si telefoane mai performante daca Orange poate oferi pana la 350E. Acum nu stiu daca ei ofera sub valoarea pietei sau fac o medie a lor dupa site-urile SH de specialitate. Pot aduce cate telefoane doresc sau este vreo limitare?

Vio73
#StarMember
Unul singur pe persoană fizică.

Anca07
#StarMember
Telefoanele care sunt aduse prin programul buy back sunt subevaluate de catre Orange. Eu personal, le-as da in alta parte daca vreau sa le valorific, sau le-as da altcuiva din familie fara niciun ban:)

Razvan
#StarMember
Mie mi s-a oferit 10 E la buy-back pe Samsung S5610 și BlackBerry Classic, un telefon foarte bun pe care nu l-aș da pe bani atât de putini. Pe Huawei P10 lite mi s-a oferit 75 E, preț apropiat de cel sh, care se vinde cu 400-450 lei. Pana la urma la retenție, am obținut un discont bun și nu am mai dus telefon la buy-back. P10 lite a rămas în familie, l-am dăruit socrului și probabil BlackBerry îl dau tatălui. Poți aduce pana la 3 telefoane buy-back, mi se pare ca minim unul sa fie cu tastatura (posibil sa nu fie aceasta varianta corectă).

Vio73
#StarMember
Soluția nu e bay -back-ul pentru a rezolva o problemă!

Miha_Z
#StarMember
Razvan din Buy-Back-urile anilor trecuti si eu stiam ca aveam voie cu mai multe, dar nu stiam daca 3 sau maxim 5 mobile. Poate ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat si din pacate n-am aflat informatia nici de la "robotul Orange" ca e secretos si n-a vrut sa-mi zica. 🙂

Ascary
Campion certificat
Decât să stai cu telefoanele puse pe site-urile de profil și să te sune tot felul de potențiali cumparatori cu oferta "schimbi cu....?" mai bine te duci cu ele in Orange shop și cât îți dă pe ele asta e și mai bine decât să fie uitate într-un sertar acasă.

Vio73
#StarMember
Dădeam și eu prin acest program telefoane vechi, cu ani în urmă, la achiziția unui nou terminal din Shop. Cred că are și un rol de a colecta vechiturile și de a le refolosi pe unele dintre ele.

Ascary
Campion certificat
Eu m-am dus odată în Orange shop cu un Nokia cu taste,cam vechi dar arata binișor. N-am primit nimic pe el. Nu era funcțional din păcate. Deci e bine de știut că telefonul trebuie să funcționeze daca vrei să-l predai prin programul Buy Back.

Miha_Z
#StarMember
Sa fie functional si parca era obligatoriu si incarcatorul lui.