Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Vreau sa fac modificări la profil

As vrea sa schimb adresa de mail și nu am reușit sa fac aceasta modificare. Se poate interveni cu modificări la profil după ce te înregistrezi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Adresa de e-mail cu care te autentifici in comunitatea Orange este cea cu care te-ai inregistrat in MyOrange; deci, daca vrei s-o modifici, trebuie sa faci acest lucru tot din MyOrange. Pentru editarea profilului, asa cum spunea si Miha Z, poti modifica username-ul si poza de profil.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Poti aduce modificari din profilul tau, selectezi editeaza profilul, introduci userul si parola contului. Acolo iti poti modifica poza, dar nu cred ca se poate alege alta adresa de email in afara de cea selectata in momentul crearii contului.

Îți trebuie alt cont cu alt utilizator.
Pe adresa actuala primești toate mailurile din comunitate și de la moderatori. Nu ar strica să întrebi un moderator in privat.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Adresa de e-mail cu care te autentifici in comunitatea Orange este cea cu care te-ai inregistrat in MyOrange; deci, daca vrei s-o modifici, trebuie sa faci acest lucru tot din MyOrange. Pentru editarea profilului, asa cum spunea si Miha Z, poti modifica username-ul si poza de profil.

Am incercat sa schimb adresa de mail din contul my orange si din pacate nu am reusit deoarce adresa de mail pe care voiam este folosita pentru un alt cont my orange, si nu ma lasa. Offff. @Daniela, exista oare vreo posibilitate sa pot primi notificari pe cealalta adresa de mail de gmail si nu pe yahoo?

Momentan nu există această posibilitate. Notificările se primesc doar pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat în platforma comunității.
Vom reține sugestia ta, Ciucuras, si vom cauta o soluție pentru viitor. Vă mulțumim tuturor pentru feedback!

Multumesc mult Daniela. Eu folosesc Yahoo doar la birou, nu am instalat pe telefon. Am avut aproape doua saptamani in care nu am beneficiat de internet si a fost destul de greu sa nu pot intra pe yahoo. Am folosit comunitatea de pe telefon ceea ce a fost destul de greu de accesat ca pierdeam mereu linkul. Ma voi adapta situatiei.

Am noroc ca folosesc doar adresa de gmail. La adresa de Yahoo nu am reusit sa-i mai aflu parola si trebuia sa fac cerere catre site-ul mare din SUA. Asa ca am renuntat la ea si nici n-am mai facut alta.

Mulțumim mult pentru clarificare, Daniela H. Nu m-as fi gândit ca exista posibilitatea de a modifica adresa de mail. Eu mi-am făcut mai demult contul de My orange și chiar as fi vrut sa o schimb, însă nu știam ca se poate. In cele mai multe cazuri când te loghezi undeva cu o adresa, nu prea ai posibilitatea sa o schimbi.

@Romeo, nu poti face alt cont ptr my orange. Mi s-ar parea aiurea sa existe aceasta posibilitate sa ai doua conturi my ornage ptr acelasi numar de telefon. Nu gasesc utilitatea

Ciucuras daca contul ti se blocheaza/apare o eroare si nu-l mai poti accesa poti face alt cont cu acelasi nr de tel dar alta adresa de mail.Eu am avut @yahoo.com apoi am schimbat de gmail.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!