Întrebare cu răspuns(uri)

10% din valoarea facturii inapoi prin Orange Money

Am efectuat doua plăti prin aplicația Orange money, plata a doua abonamente Orange și am alimentat contul cu 200 lei.
Beneficiul de 10% înapoi îl primesc dacă îndeplinesc toate condițiile sau dacă am doar minim doua plăti efectuate?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Nu vei primi nici un beneficiu daca nu indeplinesti toate conditiile. Pe langa cele 2 plati facute de tine trebuie sa alimentezi si contul cu 500 Roni. Deci daca vrei sa beneficiezi de restituirea a 10% din facturi mai alimenteaza contul cu minim 300 Roni.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (9)

100%

9 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi lunar minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet) și ai alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă. Suma se primește inapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică.
Sursa:
https://www.orange.ro/money/oferte/
Pentru detalii Intri pe ,,eligibilitate" și ,,mecanism", în ramura ,,10% înapoi în cont la plata facturilor Orange și reîncărcările PrePay". Succes!

Asta e motivul pentru care nu am beneficiat de cei 10% reducere. Din păcate efectuez doar doua plăti la Orange, astfel ca nu se explica sa blochez 500 lei. Mulțumesc pentru lamurire

Daca pui 500 de lei, poti sa folosesti restul de bani la platile urmatoarelor cheltuieli.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Eu nu am card, plătesc prin intermediul aplicației și doar facturile Orange. În general nu depășesc 100 lei lunar. De aceea am zis ca nu pot bloca suma de 500 lei.
Aștept alta promoție în care sa ma încadrez. Doar au mai fost și am putut beneficia.

Nu e vorba că poți să îi blochezi și chiar daca nu ai un card fizic și unul virtual cu care poți face cumpărături uzuale.

@Ascary, cum poti face cumparaturi uzuale cu aplicatia? Nu am incercat si nici nu stiu cum as putea. Credeam ca pot folosi doar pentru a plati utilitatile.

În aplicația Orange Money ai înrolat automat un card virtual Visa. Poți plăti astfel cu telefonul compatibil NFC sau un smartwatch Garmin sau Fitbit la orice comerciant din tara sau străinătate.

Poți de asemeni sa faci și cumpărături online cu cardul tau virtual atașat Orange Money. Poți face și transferuri bancare sau poți să îți întorci înapoi banii pe cardul cu care ai alimentat cardul Orange Money.

Absolut convenabil. În ultimele două luni am primit aproape 10 euro înapoi,adică un abonament de 5 euro gratuit in fiecare luna.

Și plata facturilor Orange prin aplicația My Orange este ușor de utilizat dar plata prin Orange Money pare un pic mai ușoară plus că primești și cash înapoi.

Suna interesant ce spuneti voi aici, sunt oarecum curioasa in legatura cu Orange Money, doar ca, momentan, nu am timp pt mine deloc, implicit, pt chestii noi.. dar, va fi unul dintre lucrurile de studiat cand o sa am timp.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cred ca in regula celor 2 plati lunare, nu sunt incluse si platile de facturi orange efectuate prin aplicatie. Eu inteleg 2 plati cu cardul (3d secure pe un site), in afara celor orange.

@catean, ba da, sunt incluse si facturile la utilitati, inclusiv orange. Ca sa indeplinesti conditia de a primi bonusul trebuie sa alimentezi contul cu 500 lei intr-o luna lucru pe care eu nu l-am facut si astfel nu am primit bonusul de 10%

Este simplu, trebuie alimentat contul cu 500 de lei, trebuie sa plătești cu cardul Orange la parteneri sau la Orange, dar atenție, nu direct din my Orange, trebuie sa fie direct făcută placa cu datele cardului. Asa am pățit și eu..

sunt incluse si facturile la utilitati, inclusiv orange. Ca sa indeplinesti conditia de a primi bonusul trebuie sa alimentezi contul cu 500 lei intr-o luna lucru pe care eu nu l-am facut si astfel nu am primit bonusul de 10%

S-a prelungit oferta 10% înapoi în cont la plata facturilor de abonamente Orange și reiîcărcări PrePay până la 31 decembrie 2019.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!