Întrebare cu răspuns(uri)

Abonamente speciale eSIM?

Sunt fan Iphone si ma gandesc sa-mi iau un dispozitiv nou cu eSIM. Stiti cumva daca voi fi nevoita sa optez pentru un anumit tip de abonament?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu e nevoie. Tehnologia eSim presupune asta:
eSIM-ul reprezintă o nouă tehnologie prin care te vei putea conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără să mai fie nevoie să utilizezi o cartelă SIM.

Numarul de telefon, precum și informațiile necesare autentificării și comunicării între rețeaua mobilă și eSIM vor fi stocate intr-un profil unic care se instalează digital, prin scanarea codului de activare.

Pe un eSIM poti instala simultan profile pentru mai multe numere de telefon . Alege pe care vrei sa il utilizezi si activeaza-l direct din meniul smartphone-ului tau, fara sa mai fie nevoie sa schimbi cartelele SIM intre ele.

Sursa:
https://www.orange.ro/tehnologii/esim/

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Negociază un abonament cu cât mai mult trafic de internet,asta in funcție și de disponibilitățile tale.iPhone este un smartphone care te îndeamnă la navigat.

Nu ești condiționată de vreun tip de abonament.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!