Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cam câte minute vorbiți zilnic, în medie?

Eu vorbesc în jur de 20-30 minute zilnic, în medie. Voi ce spuneți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Acum depinde de zile, de probleme aparute... Sunt zile cand sunt ocupata la munca si vorbesc putin cu sotul, ( sa fac prezenta, nu de alta :) si daca e cazul de vreun apel urgent, deci cu totul 5-10 minute. Si zile mai lejere, cand am chef de discutii si-mi apelez fratii, prietenii si depasesc si peste o ora. La mine tine si de dispozitia pe care o am in acea zi, ca daca nu-i nimic urgent las mesaje pe whats app si conversam acolo.

Îmi aduc aminte cum stăteam cu degetul pe tasta respingere apel a telefonului că sa nu ne "prindă" cel pe care îl apelam. Acum nimeni nu mai are aceasta problema datorita ofertelor generoase de voce ale Orange. Nu cred că cineva își mai consuma toate minutele incluse în abonament. De clienții cu nelimitat nu mai vorbesc.

Depinde de zile si de apeluri (pe telefon, messenger, whatapp) sunt zile cand vorbesc 4-5 ore...si zile in care vrbesc 1-2 ore sau doar cateva minute...in general in weekend vorbesc mai mult.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!