Întrebare cu răspuns(uri)

Cat este comisionul pentru retragere numerar la ATM prin cardul Orange Money?

Eu am un card de debit la o banca oarecare și mă feresc sa retragi bani de la alt bancomat decât cel al băncii emitente fiindcă comisioanele sunt mari. Orange Money ce comision percepe,mai ales că aplicația nu are bancomate proprii?

@Miha Z, comision zero este doar la retragerile de la orice ATM de pe teritoriul tarii noastre. În străinătate se aplica acel 1% pt conversia valutara. Doar plățile direct la comercianți au comision zero peste tot în lume.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (11)

79%

11 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

79% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Daca detii un card de debit Orange Money, retragerile de la orice ATM oriunde in lume sunt gratuite, iar daca retragi numerar din magazinele Orange, comisioanele sunt: 5 lei (intre 1 - 500 lei), 15 lei (intre 501 - 1000 lei), 25 lei (mai mult de 1000 lei). Mai multe detalii gasesti si la https://www.orange.ro/money

La orice ATM, ai comision 0, la retragere numerar și interogare sold. Dacă retragi din magazine, există ceva comisioane, în funcție de sumele pe care le dorești. De asemenea, mai există unele comisioane de administrare a cardului (la Visa Platinum, 40 de lei), iar la Visa Clasic este gratuit, de înlocuire sau reînnoire card Visa Clasic (20 lei), de conversie valutară (1%), de livrare a cardului Visa Clasic prin curier (10 lei), etc.
Sursa:
https://www.orange.ro/money/card-debit/

@Miha Z, comision zero este doar la retragerile de la orice ATM de pe teritoriul tarii noastre. În străinătate se aplica acel 1% pt conversia valutara. Doar plățile direct la comercianți au comision zero peste tot în lume.

@Vio73, comisionul de administrare la Visa Clasic este gratuit în anumite condiții : alimentare card cu minim 500 lei pe luna și minim 2 plăti la comercianți sau retrageri de la ATM pe luna.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!