Întrebare cu răspuns(uri)

La opțiunea de 5 euro se mai primește bonusul de internet?

Bonusuri Prepay

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Daca incarci o cartela cu minim 6 euro, primesti automat bonus 30 Gb prin reincarcare clasica si 50 Gb prin My Orange. In plus, daca reincarcarea o efectuezi prin My Orange, la sfarsitul procesului de reincarcare poti darui cuiva drag 50 Gb. Daca alegi plata reincarcarii pe factura, prin intermediul abonamentului, utilizatorul va primi bonus 30 Gb, valabil o luna de abonament+ prorata.

@ascary, la 5 euro primesti doar 5Gb care sunt inclusi in EO, in concluzie nu vei primi bonus.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din păcate, nu se mai primește. Abia de la opțiunile de 6 euro în sus se oferă. Nici bonus în programul Phone Credit nu se mai oferă pentru opțiunile de 5 euro.

Sursa:

https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

La optiunea de 5 Euro nu se mai primeste bonus de internet. Trebuie sa folosesti o optiune de minim 6 Euro si ti se ofera bonus 30 Gb, iar daca activezi optiunea din My Orange primesti 50 Gb si inca 50 Gb pe care i-i poti darui unui prieten din retea.

Adică primesc 100GB ,50 pentru mine și 50 pe care ii pot dărui cui vreau eu ? Sau primește 50GB doar daca ii încarc cartela Prepay?Mulțumesc.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Da, dar la opțiuni mai mari de 5 euro. Primești bonusul dacă încarci propria cartelă, atât pentru tine, cât și pentru cine dorești să oferi acei 50 gb.

Detin abonament si am reincarcat cu 6 euro luna trecuta din contul My Orange cartela din tableta fiului meu. Pe contul meu de abonament am primit 30G bonus si pe cartela am primit 50G bonus de internet. Inainte de reincarcare mi-a aparut mesaj ca bonus de reincarcare primesc doar daca incarc cu optiune de minim 6 euro.

Dacă încarci normal, adică nu din cont, primești bonus doar 30 Gb, iar dacă o faci din My Orange, primești atât tu, cât și o altă persoană desemnată de tine, câte 50 Gb, la reîncărcări de peste 6 euro. Din păcate, la 5 euro, nema bonus.
Sursa:
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Vio73 probabil cei 50G se acorda daca faci reincarcarea de pe un cont Prepay(nu stiu detalii) cert este ca din contul meu de pe abonament scrie citez: " Avantaj la reincarcarePrimesti 30 GB bonus, daca reincarci o cartela Orange PrePay cu o optiune de minim 6 €". Am incercat o reincarcare si imi apare mesajul citat... poate ne lamureste cineva care a primit 50G ce conditii sunt pentru a obtine acest bonus.

Mulțumesc pentru răspunsuri .

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Eu imi incarc lunar cu optiunea de 5 euro, la care am asa :
1.Nelimitat minute si mesage in retea
2. 900 min nat / intl sau SMS nat in SUA, Canada sau fix UE
3. 100 min sau SMS nat/intl fix si mobil
4. 5 GB

Mai beneficiez periodic de promotiile de la Orange ( spre exemplu, cea din februarie, unde puteai trimite " pupici" si se transformau in internet pe cartela ) . Pana acum, beneficiile oferite la 5 euro/luna imi sunt arhisuficiente. Daca am sa ma lovesc de nevoia de a reincarca mai mult, o sa va tin la curent ( Ce nevoi am avut - sub ce circumstante-ce alegeri am facut ) .

Nu se mai primeste.. si, te anunta imediat ce intri pe reîncarcare, care este minimul pt bonus..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

La opțiune 5 euro se primește o luna internet nelimitat

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!