Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cam câte sms-uri folosiți în medie, lunar?

Eu folosesc în jur de 50 lunar și îmi sunt extrem de utile uneori.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Si eu folosesc sms-uri, dar mai putine, poate 20-30. In general prefer Whatsapp pentru ca am constatat ca nu intotdeauna SMS-urile ajung la timp. Uneori exista un decalaj intre ora la care il trimit si ora la care este primit (mi s-a intamplat sa primesc un SMS si dupa 3 ore). In plus la mesajele whatsapp pot sa vad cand si daca este primit, respectiv citit mesajul. SMS-urile sunt utile atunci cand sunt sunata si nu pot vorbi sau cand sun (in context profesional), nu mi se raspunde si trimit un mesaj scurt ca sa anunt ce vreau si daca este cazul sa fiu sunata inapoi sau nu.

Folosesc maxim 2-3 sms-uri pe luna, au fost luni in care n-am folosit deloc. Trimit sms cand sunt intr-o sedinta si se intampla ca atunci sa primesc un apel. In rest este mult mai simplu sa apelez, ca asa transmit toata informatia mult mai repede si cu un efort redus.

20-30. Când totul este nelimitat nu prea mai îți vine să folosești opțiunile,plus că rețelele sociale au înlocuit în mare parte acest gen de comunicare foarte popular pe vremuri.... Nu răspunzi la SMS,Eu îți scriu atât de des ... :)

De acord cu @imch.
Si eu trimit câteva zeci de sms-uri pe luna dar când vreau sa fiu sigur ca informația ajunge instant la cineva și nu pot sa sun, prefer whatsapp. Am avut delay-uri și de o zi la sms-uri.

S-a cam dus vremea Sms-uri lor odată cu era internetului mobil Nici felicitări nu se mai trimit acum pe SMS,lumea preferând rețelele de socializare. Sunt nostalgic dar SMS-ul chiar a făcut parte din noi.

Pana in 50 si eu. Dar te rog sa nu ma provoci sa verific si numar de mesaje de pe whats app :)

Arsaluis
Arsaluis

Arsaluis

User level
Nivel
1
303 / 750
puncte
Custom field 2
Arsaluis

Sincer, de trimis cred ca nici unul. Folosesc iMessage pentru comunicare. De primit, primesc multe de la 3d Secure, portalul companiei, login in diferite aplicatii.

Înainte sa apăra what’s app-ul foloseam foarte multe mesaje, acum folosesc din ce in ce mai putine. Undeva la 20 pe luna și asta pentru ca scriu câteva cuvinte in mesaj și trimit mai multe. Imi aduc aminte si acum înainte cum imi planificam mesajele ca sa imi ajungă.

cam 2 mesaje pe luna

hashtagroaming
hashtagroaming

hashtagroaming

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
hashtagroaming

Foarte puține sms dau într-o luna. Nu le-am contorizat niciodată dar cred ca sunt maxim 10. În schimb whatsapp folosesc intens. Prefer sa sun și sa vorbesc, sa aud vocea.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3656 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Câteva zeci, dar, mai mult pe telefonul de serviciu, pentru ca trebuie sa le spun cate ceva colegilor si, in afara de faptul că nu toți au whatsapp, prefer sms pentru ca whatsapp mi se pare un pic mai personal.. Dar, desi primesc confirmare ca sms-ul a fost livrat, cand vreau sa vad statusul mesajului meu, prefer o varianta prin care să fiu sigura ca mesajul a ajuns la destinație.. adică uneori messenger, însă, de cele mai multe ori whatsapp..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!