anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care a fost primul vostru telefon?

Vio73
#StarMember
Primul meu telefon a fost un Motorola D 450, cu antenă telescopică, în care intra cartela cu tot cartonul pe care îl are. Era făcut în U.K. (așa scria pe el) și ținea foarte mult bateria. Și cu toate că semnalul era ceva de lux pe vremea aceea, antena telescopică de aproximativ 1 m, era foarte utilă și reușeam să vorbesc în multe locuri, chiar dacă antenele gsm erau destul de rare în mediul rural. Ce mai vremuri!
34 Răspunsuri 34

Anca07
#StarMember
Primul meu telefon mobil a fost un nokia, dar din pacate nu mai stiu exact modelul, era din seria 3000. L-am avut mult timp pana sa primesc unul cadou, cu touchscreen si butoane in acelasi timp, tot de la nokia. Apoi usor usor au aparut din ce in ce mai multe telefoane cu touch screen, si deodata am avut de unde alege.

Razvan
#StarMember
Sagem myX1, cumpărat cu abonament de 4$ de la Orange. Era un telefon micuț pentru anul 2004, ecran monocrom, fără vibrații.

imch
Cunoscător certificat
Nokia banana (8110 parca). Desi imi aduc aminte si de o caramida cu ditamai antena, dar nu bag mana in foc. Au trecut, vorba aia, mai bine de 20 de ani de atunci.

Miha_Z
#StarMember
Primul telefon l-am primit cadou de la verisorul meu cand aveam 14 ani. A fost un Alcatel One Touch Easy si desi era butucanos, am fost foarte mandra de el. Poate a contat mult si incarcatura emotionala si faptul ca a fost primul mobil. Si acum cand imi aduc aminte ma emotionez. La vremea respectiva era printre cele mai bune, la concurenta cu Nokia. Prindea semnal foarte bine si era rezistent si la cazaturi. :))

imch
Cunoscător certificat
Fix de asta am avut si eu la un moment dat si am fost extrem de mandra de el. Fusese facut la mama lui, in Franta. Cand am facut creasta Fagarasului, din 4 insi 3 aveam telefoane. Un Bosch, un Nokia (sau Motorola) si eu aveam telefonul asta. Din cauza frigului (desi inveleam telefoanele in haine noaptea) celelalte doua au ramas fara baterie dupa prima noapte. Alcatelul meu s-a descarcat dupa o saptamana, fix cand am coborat de pe creasta, in gara, cand am sunat-o pe mama sa-i spun „Venim cu trenul, ajungem la 10, fa cartofi prajiti”. Cautam semnalul pe crestele mutilor pe vremea aia de parca eram aparat de radio-locatie. Ce vremuri... Vorbesc de 1999-2000.

Miha_Z
#StarMember
Asa e imch. Eu l-am avut prin '98 atunci cand nu era moda de a avea mobil de la 2 ani. Noi copilaream, strigam la porti sau mergeam pana sus la etajul 4 sa vedem daca ies copiii sa ne jucam. Acum la 3 ani pun mana pe telefon si intreaba daca sunt acasa si vor sa iasa la joaca. Asa e, ca vremurile s-au schimbat, dar tehnologia a distrus ce era mai frumos, fericirea copilarie. Acum vad zeci de copii care evita sa iasa la plimbare si se refugiaza intr-o camera pentru a se juca virtual cu alti copii pe laptop-uri, tablete sau mobile performante. Si-mi pare rau, ca eu privesc cu nostalgie spre anii copilariei mele si fac comparatie intre cele 2 generatii. :((

Ascary
Campion certificat
Al meu a fost un Boch și îl aveam in rețeaua Ro Dialog.

TheSpecialist
Maestru
Ai răscolit amintiri frumoase cu întrebarea asta... Primul telefon a fost un Bosch (din păcate nu mai rețin modelul), dar era foarte business asa. Se întâmpla prin 1999, era vremea primelor 3 secunde gratuite, îți lua jumătate de ora sa vorbești cu cineva dar dacă erai iute la butoane nu dădeai un cent Ce vremuri...

Vio73
#StarMember
Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!

Ascary
Campion certificat
În ordine cronologica,Bosch,Alcatel,Siemens,Motorola,Sony,Nokia,iPhone,Samsung.Am trecut doar brandurile fiindcă modele au fost mai multe.

Florin_D
Cunoscător certificat
El este "infractorul", il cheama Motorola microtac si era un telefon mare, greu si foarte gros (2.5 pachete de tigari grosime). Pot spunde ca era un telefon foarte interesant intrucat mereu cand eram sunat imi aparea un CAL(L) pe ecran si practic nu stiam nici o data cine ma suna, aflam doar dupa ce raspundeam. Parca eram cu telefon fix dupa mine 😄 Imi mai amintesc ca slotul cartelei sim era de dimensiunea unui card de credit/debit si aveam un buton in lateral care dadeam de el pentru a scoate cartela din el... si din cauza pozitiei de multe ori scoteam cartela sim din el fara sa imi dau seama. Cand deschideam clapeta si mai scoteam si antena, lungimea telefonului ajungea c cred cu usurinta la aproximativ 40cm :)))

Ascary
Campion certificat
Motorolele astea erau "cărămizile" cum se spunea popular. Am avut și eu unul pentru o perioada scurta. Uimitor că aveau o claritate a sunetului foarte buna pentru standardele acelor vremuri.

eda2k
Cunoscător
Primul telefon primit dar nefolosit - Nokia 5110. Când am avut nevoie (deh, liceul), mi-am achiziționat un Siemence A50 🙂

Alex_G_
Cunoscător
Primul meu telefon a fost un Nokia 6110i pe care țin minte ca mi l-am luat in rate. Mi-a plăcut mult telefonul acela și încă îl mai am păstrat ca amintire.