Întrebare fară răspuns

Care a fost primul vostru telefon?

Primul meu telefon a fost un Motorola D 450, cu antenă telescopică, în care intra cartela cu tot cartonul pe care îl are. Era făcut în U.K. (așa scria pe el) și ținea foarte mult bateria. Și cu toate că semnalul era ceva de lux pe vremea aceea, antena telescopică de aproximativ 1 m, era foarte utilă și reușeam să vorbesc în multe locuri, chiar dacă antenele gsm erau destul de rare în mediul rural. Ce mai vremuri!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Panasonic GD450 cu cartela Dialog prin anul 2000.Tinea cate o saptamana incarcat pt ca doar sunam(de fapt dadeam bip ca atunci nu era cu minute incluse si iti “papau”repede dolarii)si rar dadeam mesaje(numai in caz de nevoie)...bine nici nu avea internet sa se descarce asa usor ;)))

Primul telefon a fost Sagemul atasat.. in 2000 erau prea scumpe pt mine telefoanele, asa ca l-am cumparat de la cineva, deci n-a fost nou... doar abonamentul la Dialog a fost nou :D..

Frumoasa vremea in care dadeam bipuri. Si acum cand primesc un apel scurt din greseala, i-i sun si le zic "ai ramas fara credit si dai bipuri.. :)) Jay acel model de telefon l-am avut si eu, la ceva timp dupa prima mea achizitie.

Primul meu telefon a fost un SH, care se numea Telital, o caramida cu antena exterioara. Daca treceai pe langa Palatul Telefoanelor cu telefonul activ, blocai toate comunicatiile. :)) Tinea mult bateria si avea un semnal tare bun. A tinut niste ani, pana cand a cedat microfonul de tot, cand nu am mai putut sa il doftoricesc.
Cam asa arata...

Primul meu telefon a fost un Motorola V3. Ca si design, inca este unul din telefoanele mele preferate, clapeta si ecranul secundar erau geniale pentru vremea respectiva. Tin minte cum aveam loc in memorie pentru doar o melodie MP3 la 128kbps bitrate si mereu era o decizie grea ce melodie urma sa ocupe locul.

Sper ca intr-o buna zi sa gasesc unul in stare buna pentru a-l adauga la colectie!

Primul meu telefon...Hmm, un Samsung cu clapetă. Nu-mi plăcea deoarece era roz, dar mi-a fost de ajutor vreo 2 ani.

emanuel
emanuel

emanuel

User level
Nivel
0
23 / 100
puncte
Custom field 2
emanuel

Acum se vede cine-i tânăr și cine-i bătrân. Vârstnicii au avut,Bosch,Sagem,Erixon,Motorola (cărămidă) iar puștanii au sărit direct la iPhone :)

:)) Te refereai la mine? ;)
Eu am zis si mai sus ca primul mobil a fost Alcatel One Touch Easy. Iphone 6 roz am avut acum vreo 4 ani.

Retractez atunci,oricum după Avatar nu convingi că ai mare. In fine,sa revenim. Indiferent de telefon cu butoane sau touvh le-am butonat asiduu întotdeauna chit că la modelele vechi nu prea aveai altceva decât meniul simplu.
Mai era o forma de chatuiala prin SMS daca vă aduceți aminte. 7 dolari cheltuiam pe zi cu chatul. Oricum eu sunt un caz fericit dar știu pe cineva care și-a vândut și mașina (Dacia 1300) din cauza chatului. :)))

Ma mentin Ascary. Multa lume ma intreaba daca sunt majora. :))
Nu stiu de chat-ul amintit, dar urata faza cu vanzarea masinii pentru un viciu.
Apropo, in tineretile mele intram pe euforia si jucam trivia. :))

Chiar aseară am fost la un eveniment ce te făcea sa devii “Nostalgic după vremurile de odinioară”, iar acolo era un spațiu amenajat cu telefoane vechi. Foarte diversificate și interesante. Un fel de mini muzeu, așa cum spunea și Romeo mai sus.
Cu siguranța am fi găsit pe acolo telefoane pe care le-am folosit și noi cândva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!